La policia deté un conductor begut que va bolcar el cotxe

L’accident es va produir al túnel de Sant Antoni en sentit de baixada

La policia deté un conductor begut que va bolcar el cotxeARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir ahir, pocs minuts abans de les sis de la matinada, un jove per conduir sota els efectes de l’alcohol i bolcar el seu vehicle en un accident de trànsit. Es tracta d’un jove resident de 23 anys que viatjava amb tres persones més al cotxe, una de les quals va resultar ferida, però sense cap lesió d’importància. L’incident es va produir a la boca sud del túnel de Sant Antoni, a la parròquia de la Massana. Els joves circulaven en sentit baixada a les 5.55 hores de la matinada i van patir l’accident a la sortida del túnel. Cap altre vehicle es va vaure implicat, però el turisme en el qual viatjaven els joves, un Fiat Panda 4x4 amb matrícula andorrana, va acabar bolcat a la carretera. Al lloc dels fets van acudir una dotació de bombers i efectius del cos de policia, que van practicar la pertinent prova d’alcoholèmia al conductor del vehicle. El resultat del test va ser d’1,70 grams d’alcohol per litre de sang, per la qual cosa el jove va ser detingut pels agents. Segons es va informar des del cos de seguretat, es desconeix encara si el sinistre va estar causat per l’excès de velocitat.

Com a conseqüència de l’accident, un dels quatre passatgers que viatjaven en el turisme, un jove resident de 21 anys, va resultat ferit i va haver de ser traslladat al servei d’urgències de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on després d’examinar les lesions que patia, els sanitaris van determinar que només tenia algunes contusions de caràcter lleu.

D’altra banda, tres persones van resultar ferides lleument en dos accidents de motocicleta. Una a Sant Julià de Lòria i dues a Escaldes-Engordany.

tracking