El Govern publica 14 nous edictes de funcionarisARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha convocat fins a catorze nous concursos per cobrir places de funcionaris en uns edictes que ahir van sortir publicats al BOPA. Quatre són per cobrir places de tècnics d’Afers Socials especialitzats en educació social àrea B; tres per a la cobertura de places vacants de monitors del centre d’acolliment d’infants de la Gavernera; dues per ocupar el lloc de treball de tècnic d’Afers Socials especialitzat en educació social àrea A, i dues més d’operari al departament d’Ordenament Territorial. La resta de places són una de personal de suport del centre d’acolliment d’infants; una de tècnic per ocupar el lloc de treball d’inspector sociosanitari, i una de tècnic per ocupar el lloc de treball d’arxiver adscrit al departament de Patrimoni Cultural.

Etiquetes:

D’altra banda, el BOPA també publicava ahir dos edictes del SAAS amb l’objectiu de cobrir nou places de metge d’urgències a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. El consell directiu de la parapública ho va aprovar fa pocs dies amb l’objectiu de donar cobertura a sis places a jornada completa i a tres a jornada parcial a urgències.

Cessat el director d’informàtica

El BOPA va publicar ahir el cessament del director del departament de Sistemes d’Informació del Govern, Miquel Haro, i el nomenament en el seu lloc d’Albert Verdú. El portaveu de l’executiu, Eric Jover, va assegurar que el cessament no es deu als problemes que ha experimentat recentment el sistema informàtic del servei de Tràmits, sinó que és una decisió de la ministra de Funció Pública, Judith Pallarés, ja que es tracta d’un càrrec de confiança.

tracking