Política

Els consellers de DA estenen la mà a les entitats del país

L’objectiu és treballar conjuntament els textos legislatius que els afectin

Els consellers de DA estenen la mà a les entitats del país

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup parlamentari demòcrata vol sumar les diferents entitats del país en el procés d’elaboració de textos legislatius. Així ho va informar ahir a través d’un comunicat en el qual s’explica que aquesta decisió neix de la “voluntat de mantenir la proximitat amb la ciutadania i les diferents entitats i associacions” durant aquesta legislatura. Per aquest motiu, els demòcrates enviaran una sèrie de cartes a les diferents associacions i col·lectius convidant-los a reunir-se amb els consellers generals de la formació per tal de traslladar les seves percepcions sobre les necessitats dels grups que representen.

El president del grup parlamentari, Carles Enseñat, va explicar que els demòcrates ja han creat les comissions legislatives i han establert amb quines entitats s’encarregarà cadascuna d’elles de parlar. La intenció dels consellers de la formació taronja és millorar la comunicació entre el Consell General i la ciutadania, una tasca que Enseñat considera necessària per la manca d’informació d’altres legislatures: “S’ha de fer un esforç per explicar bé què es fa al Consell i posar-se a disposició dels ciutadans.” En aquest sentit, el president del grup parlamentari demòcrata va assenyalar que malgrat que algunes associacions i col·lectius no necessitin reunir-se amb ells ara per ara, la intenció és que ja disposin del contacte per poder-ho fer durant els propers quatre anys. Enseñat va destacar la importància de treballar les lleis conjuntament amb els implicats per tal que puguin fer esmenes i contribuir a la seva confecció, i va recordar que actualment els consellers continuen treballant en la llei de transparència i bon govern, que entrarà al Consell General abans del 15 de juliol i servirà per millorar la comunicació entre l’executiu i la ciutadania.

Carles Enseñat va anunciar que, a banda de posar-se a disposició de les entitats del país, els demòcrates ja tenen previst reunir-se amb els sindicats: “De la mateixa manera que ens vam trobar durant la campanya, ara tornarem a reunir-nos per tornar a tractar els temes i afegir el que calgui.”

tracking