Quatre detinguts per violència domèstica

El resident, de 35 anys i de Sant Julià de Lòria, li va causar diversos hematomes en agredir-la

PoliciaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un resident de 35 anys va ser detingut divendres passat a la par­ròquia de Sant Julià de Lòria com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments a la filla menor d’edat. Segons expliquen fonts policials, l’home va ser arrestat pels volts de les 17.45 hores després d’haver agredit la seva descendent al domicili familiar. La noia va patir diversos hematomes però no va precisar assistència mèdica. Aquest és un dels arrestos que va efectuar el cos de policia al llarg de la setmana passada, d’entre els quals també destaca la detenció d’un turista de 21 anys a Canillo dilluns al vespre. El jove va ser aturat en un control policial però va escapar dels agents interventors. Finalment, va ser arrestat i acusat d’un presumpte delicte per desobediència greu a funcionaris de policia en l’exercici de les seves funcions.

La policia també va detenir un no resident per un possible delicte contra l’ordre socioeconòmic a la frontera del Runer. L’home, de 28 anys, era objecte des del 2017 d’una ordre de recerca judicial per un assumpte relacionat amb el contraban de tabac a França. En paral·lel, els agents van intervenir dijous passat en una baralla entre diverses persones a la via pública d’Escaldes-Engordany. A les 22.35 hores els policies van ser requerits i, en intervenir, tres homes residents de 18, 25 i 26 anys es van encarar amb els agents, proferint injúries i amenaces. Tots tres van acabar detinguts. D’altra banda, dissabte la policia va arrestar una parella per agredir-se mútuament després d’haver discutit al domicili familiar de la Massana. La dona, de 40 anys, i l’home, de 38, són presumptes autors d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. En la mateixa línia, un home resident de 40 anys va ser detingut a les dues de la matinada prop d’un local d’oci escaldenc per haver agredit la parella.

Finalment, un resident de 27 anys va ser arrestat dilluns passat a les 16.45 hores a Andorra la Vella per un presumpte delicte contra l’administració de Justícia. El jove estava crebantant una pena substitutòria de dos mesos d’ar­rest nocturn ferm al centre penitenciari de la Comella.

tracking