Detingut després d'un accident per conduir begut i no tenir el carnet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un resident de 45 anys va ser detingut ahir després de patir un accident amb el cotxe i donar positiu en alcoholèmia. La policia va informar que l’home, a més, tenia el permís de conduir retirat. El sinistre va tenir lloc pels volts de les 20.43 hores de divendres, quan el detingut circulava per la carretera dels Cortals d’Encamp en un Audi A4 amb matrícula del Principat. Segons fonts policials, l’home viatjava sol al cotxe i va resultar ferit lleument. En l’incident no es va veure implicat cap altre vehicle. No obstant això, no han transcendit les causes ni com va ser l’accident.

En qualsevol cas, efectius del cos de policia es van traslladar al llocs dels fets i van atendre l’home. Després, els agents li van practicar el pertinent control d’alcoholèmia i l’accidentat va donar una taxa positiva superior als 0,80 grams d’alcohol per litre de sang.

Així mateix, després de realitzar les diferents comprovacions, la policia va constatar que l’home té activa una suspensió del permís de conduir per una ordenança penal. Precisament per aquest motiu, quan va rebre l’alta mèdica, l’interessat va ser detingut i va passar a disposició judicial.

tracking