Koldo Álvarez de Eulate

“És dur estar al camp sabent-te inferior”

“És dur estar al camp sabent-te inferior”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate, va arribar a la sala de premsa de l’Estadi Nacional capcot després de la derrota contra França i va manifestar que marxa “amb la sensació de qui perd un partit, de qui fa tot el possible i el que té a les seves mans, però que acaba perdent”. El tècnic va assegurar que “és un cúmul de coses, segur que si no haguéssim encaixat tan ràpid i el resultat no fos tan ajustat no estaríem parlant de l’aspecte físic”.

Koldo va destacar que “quan vens de darrere i no tens la possessió, tot és més complicat, però a l’equip no se li pot exigir més a nivell de treball”. A més, el tècnic va declarar que “és molt dur estar al camp sabent-te inferior, però no parar de treballar i de córrer engrandeix aquesta samarreta i fa més grans els nostres jugadors”.

Per últim, Koldo va voler glossar la figura de Juli Sánchez, que ahir va posar el punt final a la seva trajectòria amb la selecció, i va assegurar que “parlem d’un jugador que representa la selecció durant 23 anys, va jugar el primer partit internacional de l’equip i representa la selecció en tots els sentits”, i va afegir que “defensa la samarreta i el país amb l’orgull que sent i això es nota per com ho fa”. Per últim, va cloure que “és un exemple per a tots”.

De la seva banda, el seleccionador gal, Didier Deschamps, va arribar satisfet a la sala de premsa de l’Estadi Nacional i va manifestar que “ha estat un partit diferent, en un context diferent, però ens hem adaptat bé. Volem lluitar per la primera posició i han estat tres punts importants”.

tracking