Esquí

La marca Vallnord es manté tres anys més

Pal-Arinsal i Ordino Arcalís tindran un forfet conjunt de temporada que s'anomenarà "Valls del Nord", que es comercialitzarà a partir de l'1 de juliol i que tindrà el mateix preu per als residents de totes les parròquies

La marca Vallnord es manté tres anys mésAlexandra Muratet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La marca Vallnord es mantindrà tres anys més. Així ho han fet saber aquesta tarda el cònsol major de la Massana i president d'EMAP, David Baró, i el cònsol major d'Ordino, Josep ÀngelMortés, durant una roda de premsa que s'ha dut a terme a les oficines de Vallnord. Tot i que Ordino Arcalís formarà part de Grandvalira, els responsables han decidit participar dins la societat i la marca Vallnord fins el maigdel 2022,un període que Baró haqualificat de"confortable". SegonsMortés, aquest temps servirà per estudiar la millor fórmula per "tirar endavant el projecte", tot i que cada part farà lautilitzacióde la marca "com creguiconvenient". Paral·lelament, al final del procés es valorarà si hi ha acord entre ambdues parts i si una d'elles decideix quedar-se amb la marca. Tant Baró comMortéshan volgut transmetre "unmissatgede prudència i tranquil·litat" tant pels usuaris com pels mercats internacionals i el sector de la neu.

Per ara, Vallnord Pal-Arinsal i l'estació d'Ordino Arcalís faran unforfetconjunt de temporada que rebrà el nom de "Valls del Nord" i que entrarà en funcionament elpròxim 1de juliol. Baró ha destacat que uns 5.000 clients del país són "fidels" d'aquest forfet de temporada i que la importància de la venda a turistes ha estat un dels motius pels qual han decidit mantenir el producte durantaquest tres anys. La gran novetat d'aquest forfet de temporada és que el preu per als residents serà igual per a totes les parròquies.

tracking