TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Arrestat per furts en dos negocis i un habitatge

El detingut va ser enxampat ‘in fraganti’ en un establiment de restauració de la capital mentre sostreia mercaderia

Arrestat per furts en dos negocis i un habitatge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va acudir a un local de restauració de la capital alertada que a l’interior hi havia una persona agafant mercaderia. Els agents que s’hi van desplaçar van controlar l’individu en qüestió, un no resident de 41 anys, i van constatar que havia accedit al local irregularment, en concret, forçant una porta. Aquest intent de robatori va conduir els agents a dos furts més comesos pel mateix home i aquella mateixa matinada: la de divendres a dissabte. I és que duia a sobre el botí aconseguit en un altre negoci de restauració i en un domicili particular que es trobava buit quan va accedir-hi forçant una finestra. L’home havia sostret monedes, joies i bosses amb menjar en els altres dos cops. Tots tres furts els va cometre a la zona del carrer Na Maria Pla i voltants.

Més detencions

Aquesta va ser una de les setze detencions practicades pel cos d’ordre durant la setmana passada. La policia va arrestar cinc conductors per superar la taxa d’alcoholèmia (el rècord de la setmana el va batre un no resident de 42 anys amb 2,15 grams per litre de sang i que va ser interceptat en un control rutinari dimecres passat a les 19.30 hores) i dos homés més per incomplir la suspensió del permís de conduir dictada per la Batllia.

Tanmateix, una dona resident de 49 anys va ser arrestada pel presumpte delicte de port il·legal d’una defensa elèctrica. Van ser els agents que feien un control rutinari a la via pública, a Andor-ra la Vella, els qui van enxampar la dona amb l’arma, en veure sorolls i llums de descarregues elèctriques que procedien de l’objecte. Els fets van succeir la matinada de dimecres passat.

LA MOTXILLA AMB DROGA A LA CUNETA

Agents de policia van controlar i posteriorment detenir tres joves residents, de 22, 23 i 27 anys, respectivament, després que reconeguessin que la motxilla amb 213,7 grams de marihuana que els efectius del cos d’ordre havien localitzat a la cuneta d’una carretera secundària de Sant Julià de Lòria era seva. Segons van explicar des del cos d’ordre, va ser agents que feien una “ronda de prevenció” a la citada via laurediana els que van controlar els joves, que estaven molt a prop de la motxilla. Els fets van succeir la mitjanit de dijous a divendres. També en l’àmbit dels delictes contra la salut pública, el cos d’ordre va detenir un resident de 45 anys que va ser interceptat a la duana del Pas de la Casa el passat dijous a les 18.15 hores. L’home, que accedia al Principat en cotxe, duia a sobre 0,4 grams de cocaïna.

tracking