SEU D'URGELL

Xavier Espot clausura la 30a Trobada empresarial al Pirineu

La 30a Trobada empresarial al Pirineu, celebrada a la Seu d’Urgell, es va inaugurar ahir amb la presència del ministre de Finances, Eric Jover, i la síndica i subsíndica general, Roser Suñé i Meritxell Palmitjavila

Xavier Espot clausura la 30ª Trobada empresarial al Pirineu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot i el ministre de Foment espanyol, José Luis Ábalos han clausurat la 30ª Trobada empresarial al Pirineu,celebrada a la Seu d’Urgell. Les jornades d'enguany es van inaugurar ahir amb la presència del ministre de Finances, Eric Jover, i la síndica i subsíndica general, Roser Suñé i Meritxell Palmitjavila. Avui, a banda d'Espot i Ábalos, la trobada ha comptat amb el president de la Generalitat, Quim Torra. Més de 600 persones s'hi han inscrit i una vintena d’experts han participat en les diferents ponències i taules rodones programades fins aquest vespre.

Sota el lema ‘Definim l’agenda empresarial’, les Trobades tenen com a eix principal la transformació digital i el canvi climàtic, analitzats des del punt de vista de la seva aplicació a les empreses.

Primer dia de la Trobada empresarial al Pirineu

tracking