Govern

El cap de Govern creu que hi haurà un acord per la marca Vallnord

El cap de Govern va posar l’executiu a disposició de les parts en les negociacions entre Pal Arinsal, Arcalís i Viladomat

El cap de Govern creu que hi haurà un acord per la marca VallnordFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, va assegurar ahir que confia en la bona evolució de les negociacions entre Pal Arinsal, Ordino Arcalís i Joan Viladomat, després de la sortida de l’estació ordinenca de Vallnord. El cap de Govern va destacar que la continuïtat de la marca és prioritària i va posar l’executiu a disposició de les parts en les negociacions. Espot també va recordar que ja es va reunir amb el cònsol de la Massana, David Baró, i el d’Ordino, Josep Àngel Mortés, i que continua en contacte amb ells per fer un seguiment de les converses. Tanmateix, el cap de l’executiu va aclarir que no s’ha reunit amb Joan Viladomat, fet que valora positivament perquè entén que el fet que les negociacions no necessitin la mediació del Govern significa que van “en la bona direcció”. Malgrat això, va assegurar que l’executiu continuarà oferint la seva ajuda en aquest procés per “vetllar per l’interès general del país”, però sempre sent “molt conscients i molt curosos” de fins on arriben les competències del Govern.

A favor d’invertir a Naturlandia

En un altre ordre de coses, Xavier Espot es va mostrar favorable que empresaris i entitats bancàries inverteixin a Naturlandia per millorar el parc, possibilitat que va posar sobre la taula dilluns el cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Julià Call. El cap de Govern va assegurar que no té coneixement sobre els detalls de la proposta, però va manifestar el seu suport a les possibles inversions privades perquè potenciar el parc natural suposaria un impuls per “crear riquesa al país”.

BUDZAKU SEGUIRÀ A ANDORRA TURISME

La ministra de Turisme, Cristina Canals, va afirmar ahir que Betim Budzaku continuarà al capdavant d’Andorra Turisme. Canals va manifestar la seva intenció de continuar amb el model de treball de l’organisme, del qual va assenyalar que està “ben estructurat”. Tanmateix, la ministra va definir els objectius de cara al futur, que se centraran a buscar la diversificació, la qualitat i la desestacionalització del turisme. Per fer-ho, el ministeri estudiarà el retorn de les iniciatives que hi ha en funcionament, com és el cas del Cirque du Soleil. Sobre la continuïtat de l’esdeveniment, la ministra de Turisme va insistir que encara no s’ha pres una decisió i que aquesta arribarà un cop s’hagin analitzat paràmetres com ara la despesa mitjana dels visitants o la possibilitat que l’espectacle sigui “un model esgotat”.

tracking