PoliciaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dilluns 27 de maig un home resident de 36 anys després de protagonitzar un altercat en un local de restauració d’Encamp. Va ser arrestat després d’agredir la gerent del local poc després que la policia arribés al lloc dels fets requerida perquè l’home es trobava molestant la resta de clients en un estat alterat i agressiu, no volent abandonar l’establiment. El resident, que es trobava “en un fort estat etílic”, va donar un cop de puny al rostre a la gerent de l’establiment en el moment d’ésser interpel·lat pels agents interventors. L’home es trobava dins del local en roba interior i en el decurs de la intervenció policial va amenaçar tant la gerent com els agents. També els va injuriar i va mostrar resistència al control. En el moment de efectuar-li un escorcoll, se’l va trobar en possessió de 15,5 grams de marihuana.

Aquesta ha estat una de les nou detencions que va realitzar la policia la setmana passada. El cos d’ordre també va arrestar dimecres passat un home resident per trobar-se en possessió d’un ganivet automàtic amb una fulla de 9,5 centímetres. La policia va ser requerida a dos quarts de dues de la matinada a Escaldes-Engordany perquè un home de 19 anys, en un fort estat d’embriaguesa, estava causant danys a un vehicle estacionat a l’exterior de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Unes hores abans van detenir a la mateixa parròquia una dona no resident per envestir una altra amb el vehicle arran d’una disputa de caire econòmic. La dona, de 49 anys, va envestir tres vegades amb el cotxe la víctima, que es trobava conduint un quad, fet que li va provocar una contusió al peu. Després d’escorcollar-li el vehicle la policia li va comissar 6,9 grams de marihuana.

La matinada de diumenge van detenir una turista de 32 anys que estava causant aldarulls en un local d’oci de la capital. Va injuriar i amenaçar els policies.

Quant a la seguretat en el trànsit, els agents van detenir dilluns passat un home resident de 18 anys per donar positiu a la prova de tòxics salivar en un control rutinari. Tanmateix, la matinada de dissabte la policia va detenir en un control rutinari un home resident de 23 anys amb una taxa d’alcohol d’1,49 grams per litre de sang, donant positiu també a la prova de control de tòxics salivar. Una hora més tard, un home resident de 20 anys va donar positiu al control d’alcoholèmia amb una taxa d’1,09 grams per litre de sang.

Pega la gerent d'un bar borratxo i en calçotets

tracking