Sostenibilitat

Medi Ambient farà una campanya per reduir el plàstic

Medi Ambient farà una campanya per reduir el plàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Medi Ambient prepara una campanya conjuntament amb els supermercats del país per tractar de reduir l’ús irracional del plàstic. “Ja hem fet reunions de treball i la idea és afegir-se a aquesta lluita contra l’ús desmesurat del plàstic i el sobreembalatge”, va expressar ahir el secretari d’Estat d’Agricultura i Sostenibilitat, Marc Rossell.

El secretari d’Estat, que va presentar els actes que es realitzaran durant la Setmana del medi ambient i que finalitzaran el 7 de juny, va destacar que la qualitat de l’aire al Principat “és molt bona” i que només és “deficient” durant l’1% dels dies. Aprofitant que el tema de la setmana del Medi Ambient d’enguany és la lluita contra la contaminació de l’aire, Rossell va voler expressar que l’estat de l’aire sovint s’agreuja pel trànsit de vehicles. “Tenim un problema amb la mobilitat pel que fa al dia a dia i hem de treballar sobre noves polítiques”, considera el secretari d’Estat, que recorda que l’impuls a la transició energètica “preveu que les empreses de més de 100 treballadors facin plans de mobilitat”.

Fins al 7 de juny es duran a terme activitats com ara el 14è Concurs d’iniciatives ambientals o el 9è Fòrum Escola Verda.

tracking