Turisme

El bus parroquial d'Ordino costa a partir d'avui 20 cèntims el trajecte

El bus parroquial d'Ordino costa a partir d'avui 20 cèntims el trajecteANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei d’autobús parroquial del comú d’Ordino té a partir d’avui un cost de 20 cèntims per trajecte. La iniciativa forma part del nou Pla estratègic de transport parroquial i té com a objectiu final que els ordinencs i la resta de ciutadans del país i turistes “deixin de banda el cotxe” per moure’s per la parròquia. Ho va afirmar ahir el conseller d’Administració, Comunicació, Comerç i Dinamització de la parròquia, Xavier Herver. El trajecte unirà el poble d’Ordino fins al Serrat, i també des del coll d’Ordino fins a l’hotel Babot.

A partir de l’1 de juliol, i durant tot l’estiu, el servei s’ampliarà fins al Parc Natural de la Vall de Sorteny, pel mateix preu. El preu és una de les principals novetats respecte a l’any passat, quan valia 1,80 euros, però també que s’amplien les freqüències. Començarà a les 7 del matí i s’allargarà fins a les 22 hores, és a dir, que funcionarà mitja hora més al vespre perquè el puguin usar també els usuaris que venen del centre del país amb la línia L6, va exposar Herver.

Seran dos busos, els dos nous, i s’alternaran la pujada i la baixada. Ahir es va fer el trajecte inaugural amb la presència del mateix conseller i la dels cònsols major i menor, Josep Àngel Mortés i Gemma Riba.

tracking