x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

Espot destaca la paritat i renovació del nou Govern

Gallardo, Jover, Ubach, Torres, Calvó, Vilarrubla, Benazet, Rossell, Filloy, Pallarés i Canals han jurat i promès els càrrecs a l'Auditori Nacional d'Ordino
Foto oficial dels ministres del nou Govern Espot

Foto oficial dels ministres del nou Govern Espot

Foto oficial dels ministres del nou Govern Espot

El nou Govern posa després del jurament dels ministres

Els nous ministres prenen possessió dels càrrecs

El nou Govern posa després del jurament dels ministres

Fernando Galindo
Jordi Gallardo, nou ministre de

Els nous minsitres juren els càrrecs

El ministre de Presidència i Economia, Jordi Gallardo amb el cap de Govern, Xavier Espot

Fernando Galindo
El titular de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, pren possessió del càrrec a Ordino

Els nous ministres prenen possessió dels càrrecs

El titular de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, pren possessió del càrrec a Ordino

Fernando Galindo
Verònica Canals és la nova ministra de Turisme

Els nous ministres prenen possessió dels càrrecs

Verònica Canals és la nova ministra de Turisme

Fernando Galindo
Actualitzada 22/05/2019 a les 18:52
El cap de Govern, Xavier Espot, ha afirmat que, tot i no ser gaire habitual, un govern de coalició era la millor opció per encarar els reptes dels propers anys. Ha volgut destacar que "inclusió i sostenibilitat" són els ingredients que s'han d'aplicar en diversos àmbits de l'acció de govern i ha mostrat la seva satisfacció per la diversitat representada en els membres com un reflex de la societat.
Els nous ministres han jurat i promès els càrrecs corresponents en un acte presidit per Xavier Espot, aquest matí a l'Auditori Nacional d'Ordino. Així, Jordi Gallardo s'ha convertit en el ministre de Presidència i Economia i Eric Jover en el de Finances. Joan Martínez Benazet ha assumit el ministeri de Salut, mentre que Ester Vilarrubla ho ha fet amb el d'Educació. Maria Ubach, Jordi Torres i Sílvia Calvó repeteixen amb Afers Exteriors, Ordenament Territorial i Medi Ambient i Agricultura, respectivament. Pel que fa als ministres liberals, Victor Filloy ha près possessió com a titular d'Afers Socials i Joventut, Verònica Canals ho ha fet amb el de Turisme i Judith Pallarés amb el de Funció Pública, mentre que Josep Maria Rossell, de Ciutadans Compromesos, s'ha convertit en el nou ministre de Justícia i Interior. A l'acte només ha faltat la futura titular de Cultura i Esports, Sílvia Riva, qui pendrà possessió pròximament.
Etiquetes
  • #15 Ciutadà decepcionat
    (23/05/19 06:48)

    Senyor Espot sou cap de govern gràcies a 4 venuts que per unes cadiretes diuen amén a tot. Sr Gallardo, heu quedat ben retratat, si aneu de cap de llista d'un partit i obtenir uns resultats mes aviat penosos, crec que hauríeu de tenir una mica de dignitat i no deixar-vos comprar per una cartera ministerial. Els electors prenem nota d'aquest engany. D'aquesta manera senyora de DA comprant a la gent amb ministeris governa qualsevol. Jo personalment em sento decepcionat de la manera que s'han fet les coses. 

    Respondre
  • #14 Pep
    (22/05/19 22:20)

    Doncs molta sort i molts encerts per el Govern

    Respondre
  • #13 Via morta???
    (22/05/19 19:56)

    josep va dir..
    Sou penosos amb els comentaris. Via morta? Perquè? Per no vener-se a canvi de quatre cadiretes??? Vinga ja per favor, feu pena ja amb els intents de desacreditar el sr. Pintat, l'únic coherent i honest en aquestes eleccions.

    Respondre
  • #12 Pere
    (22/05/19 19:32)

    El Dream Team.

    Respondre
  • #11 jordi pujol
    (22/05/19 19:04)

    Victor!!!. Haver a quants ministeris et canviessin en aquesta legislatura, a veure si et superes a les secretàries d'estat 05/09,.

    Respondre
  • #10 Per principis els meus
    (22/05/19 18:40)

    I així ens troben amb un govern, format per persones que van perdre !!!!
    Per a mi ZERO CREDIBILITAT. A les comunals espero que ho pagueu molt i molt CAR !!!! Com se'n diu d'això ?? sense principis ni ética, la ideología politíca finalment és solament una paraula ?? Quin exemple senyors. Andorra no é mereix tot aquest mal...….

    Respondre
  • #9 Eufòria
    (22/05/19 18:07)

    Carai Espot!!! Tanta eufòria a la teva presentació al centre de congressos... quin equip més bo i més car!!!

    Respondre
  • #8 Encampada
    (22/05/19 17:30)

    Que Deu ens agafi confessats!! Quin equip , quins principis, quina ètica i així podria seguir...
    Després de votar a la millor proposta (pensava jo) ens troben que venen els ministeris a canvi de que? Trobes a gent que ha fet molt mal ara de ministr@ , nomes ens queda esperar que passi ràpidament els 4 anys perquè senyor Espot de ben segur que no tornarà a sortir nomes cal que parli amb la gent si encara no li fa vergonya, sobre el senyor Gallardo ja ens esperaven un moviment a canvi de alguna cosa però també es trobarà la seva!!

    Respondre
  • #7 Mare de Déu
    (22/05/19 14:44)

    Espot... amb aquest Govern quedes retratat. No tens vàlua ni has tingut majoria. No volíem més DA però no sé pas que serà pitjor. Filloy a habitatge? Vilarrubla Educació??? Landry que sap d'Europa??? Verònica turisme??? Liberals enganyant al poble... Ministres que han perdut territorials... endollats i amb salaris alts. Tan de bo m'equivoqui però anem a fer de Titànic. Sou tots nens!!!!!  Espero que PS i tercera via facin oposició contundent i llàstima de no tenir Pintat, Nomen i Bartumeu a dins per tenir algo de sabiduria

    Respondre
  • #6 TRIANA
    (22/05/19 14:41)

    s'ha donar la confiança amb aquest nou equip de persones. És molt difícil que agradin tots a tothom. sobre tot s'ha de està a prop de la gent i res de Govern dels millors.. un Govern al servei del país i de les persones molta sort..

    Respondre
Veure’n més
15
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts