TREBALL

La Cambra presentarà el 19 de juny els estudis de viabilitat de l'aeroport i el tren

L'entitat anuncia que iniciarà un estudi per projectar la creació d'una zona franca a Andorra

La Cambra presentarà el 19 de juny els estudis de viabilitat de l'aeroport i el tren

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cambra de Comerç presentarà els estudis de viabilitat aeroportuària i ferroviària el 19 de juny, segons ha explicat la directora de l'entitat, Pilar Escaler, durant l'acte convocat per commemorar el 25è aniversari. Escaler ha anunciat cinc projectes estratègics més que l'ens durà a terme durant els pròxims mesos, com són la creació del tribunal d'arbitratge conjuntament amb el Col·legi d'Advocats que es preveu que sigui una realitat a finals d'aquest any o durant el primer semestre de l'any 2020. La Cambra ha comunicat que serà una de les primeres entitats de mediació autoritzada properament i que esperen començar la seva activitat el darrer trimestre de l'any.

El quart projecte s'emmarca en l'objectiu d'ajudar a les empreses en el seu procés de transformació digital, i en aquesta línia, duran a terme una jornada el mes de novembre. L'entitat iniciarà a més un estudi per projectar la creació d'una zona franca a Andorra i, finalment, han assenyalat que s'ha posat en marxa l'eina Label de qualitat “Andorra Comerç Excel·lent”, tal com van presentar el passat dilluns, una eina per ajudar a reactivar el sector comercial.

Durant l'acte de commemoració dels 25 anys, han tingut lloc els parlaments del president de la Cambra, Miquel Armengol, antics presidents de l'entitat, com Francesc Pallàs, Jordi Marquet i Marc Pantebre i després s'ha fet un còctel per celebrar l’aniversari juntament amb membres del comitè executiu de l'entitat.

tracking