TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Reportatge

Fauria destaca el rol de la ment en la gestió empresarial

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Hi ha vincles entre ment i empresa? Una pregunta que a priori qualsevol respondria amb un no. Hom potser es fixaria en coses tangibles, com ara el nombre de treballadors o el pressupost. El comunicador, coach i mentalista Ramon Fauria, però, ho té clar i considera que tenir present el poder de la ment és fonamental per aconseguir un bona productivitat empresarial. Fauria va protagonitzar ahir la sisena edició de l’espai Diari d’Andorra-Deloitte amb una conferència a l’Art Hotel, on un centenar de persones van “fer un viatge sobre els recursos i les eines que poden optimitzar el rendiment i el nostre benestar”. Precisament, l’expert en gestió del pensament va posar l’accent en el fet que “les empreses i les institucions acaben sent organitzacions de persones i totes les persones tenim emocions”. Per això, va argumentar, “tenir en compte les emocions és transcendental també per al compte de resultats”. “Motivar el treballador té una incidència determinant per al compromís i empoderar els empleats o companys”, va afegir, i va remarcar que seguint aquest camí s’arriba “al benestar dins de l’empresa”.

Segons Ramon Fauria, aquesta “responsabilitat” no només ha de recaure sobre el cap o el responsable de la companyia en qüestió, sinó que ha de ser compartida amb els treballadors perquè d’aquesta manera “podem incidir” en tots els problemes. Amb tot, el coach matisa que “és interessant tenir un entorn que faciliti la teva potencialitat i aquí el paper de l’empresa és rellevant”. En qualsevol cas, Fauria va destacar “una eina poderosa” per persuadir: la comunicació no verbal. “La potencialitat que té un somriure o una mirada”, va dir. I com podem endevinar el què pensa un client? “No hi ha una recepta al cent per cent”, va assegurar el mentalista, si bé va apuntar el control de les emocions per “direccionar atenció i pensament”.

Fauria destaca el rol de la ment en la gestió empresarial

Fauria destaca el rol de la ment en la gestió empresarial

tracking