Debat d'investidura

Enseñat acusa el PS de menystenir els votants de DA

El president del grup parlamentari demòcrata afirma que el discurs i les propostes de Pere López corresponen al cap de l'oposició

Enseñat acusa López de menystenir els votants de DAFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carles Enseñat ha acusat Pere López d'estar instal·lat en el "frontisme" en la intervenció del debat d'investidura i li ha recriminat que estigui menystenint els votants de DA al·legant que estan manipulats i enganyats en emetre el sufragi i per això no donen suport als socialdemòcrates. El president del grup parlamentari demòcrata ha afegit que López "menysprea" els consellers d'altres formacions i les parròquies on no els han votat com si Canillo, Ordino i Encamp estiguessin en una "hivernalia" on el PS no guanya fa 30 anys i ha assegurat que "l'odi és una qüestió de covards i em sembla que vostès en tenen molt". I també ha respost a Gili quan diu que la majoria dels electors van votar contra DA que si li sembla bé que li diguin que el 70% de la població va votar en contra del PS i ha subrallat que a les eleccions es vota per una opció i no en contra d'una altra.

Enseñat ha afirmat que el candidat a cap de Govern del PS fa insinuacions constants de corrupció i de falta d'independència judicial i li ha demanat que deixi de fer aquestes manifestacions i ha destacat que en el discurs que va fer ahir va plantejar determinades propostes perquè sap que serà el cap de l'oposició. El polític encampadà s'ha referit a l'anunci de fixar el salari mínim en 1.200 euros i ha assenyalat que López no ha calculat l'impacte que tindrà sobre l'economia i per als empresaris una mesura com aquesta sense aplicar-se de forma gradual perquè sap que no serà cap de l'executiu.

El conseller demòcrata ha lloat el discurs de Xavier Espot i les propostes programàtiques que integren els posicionaments de tres forces i ha remarcat que no és fàcil arribar al consens per fer un Govern de coalició. La sessió d'investidura es reanuda a les tres de la tarda amb la intervenció de López i Espot.

tracking