x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Consell de ministres

Govern crea l'Oficina per a la Cimera Iberoamericana 2020

L'executiu en funcions constitueix una Fundació privada del sector públic per a l'ens que serà l'encarregat de garantir l'organització dels actes per a la trobada internacional 
Foto dels caps d'Estat i de Govern de la Cimera Iberoamericana

Foto dels caps d'Estat i de Govern de la Cimera Iberoamericana

Foto dels caps d'Estat i de Govern de la Cimera Iberoamericana

Actualitzada 14/05/2019 a les 18:59
El Govern en funcions ha aprovat en l'última reunió de la legislatura que acaba demà amb la investidura del nou cap de l'executiu la constitució de la Fundació privada del sector públic Oficina Cimera Iberoamericana Andorra 2020 que ha de contribuir a garantir l'organització dels actes per a la trobada internacional que acollirà el Principat. Des de l'executiu es destaca en un comunicat que la Cimera inclourà multiplicitat d'actes i esdeveniments que permetran donar a conèixer el país en mercats internacionals i que es basarà en la temàtica de la innovació per al desenvolupament sostenible i potenciarà el caràcter multicultural. 
La fundació neix amb una dotació de 100.000 euros i es preveu que la partida s'incrementa amb la que s'ha previst al pressupost del Govern d'aquest any que s'enfila al milió d'euros per a totes les despeses del 2019 relacionades amb la Cimera. El patronat de l'Oficina de la Cimera està presidit pel cap de Govern i diferents ministres implicats en la trobada, els cònsols de les parròquies on es faran els actes de la Cimera, el president d'Andorra Turisme i el president de la CEA.

L'executiu també ha aprovat en la reunió d'avui el reglament de funcionament intern i composició de la comissió consultiva per establir els preus de venda mínims del tabac que té la funció de proposar segons les dades del mercat el preu mínim.    
  • #2 Hola....?
    (14/05/19 20:20)

    I allà defensem la nostra llengua catalana ....?

    Respondre
  • #1 Dani
    (14/05/19 19:53)

    De genolls davant la globalització i el multilateralisme, on la democràcia i els drets humans no importen massa, però sí crear un bloc econòmic geoestratègic contra els gegants Xina i Rússia.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts