Detingut un lauredià per la implicació en un xoc al Bages conduint drogat

L’accident es va produir divendres passat i una noia de 21 anys va resultar ferida greument

Detingut un lauredià per la implicació en un xoc al Bages conduint drogat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els mossos d’esquadra van detenir dissabte passat un jove resident de 21 anys, veí de Sant Julià de Lòria, que el dia anterior havia provocat un accident de trànsit a la carretera C-55, al terme municipal de Sant Mateu de Bages, en què va resultar ferida greument la noia que l’acompanyava al vehicle, també de 21 anys. La policia catalana atribueix al jove un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes d’estupefaents i un delicte de lesions per imprudència greu.

Els fets van succeir a les cinc de la tarda de divendres 3 de maig quan, segons recollien mitjans catalans, el jove conductor va fer un avançament antireglamentari en una zona de dos carrils en el mateix sentit, va perdre el control del vehicle i va col·lidir lateralment contra un altre vehicle que circulava correctament. Com a conseqüència del xoc, va resultar ferida greu la noia que viatjava amb ell –que va haver de ser excarcerada del vehicle pels bombers de la Generalitat que hi van intervenir– i el mateix conductor. Una tercera persona també va resultar ferida de caràcter lleu. Tots tres van ser traslladats a l’hospital Althaia de Manresa.

En la prova de detecció de drogues, el conductor va donar positiu per consum de cocaïna i THC. Després de rebre l’alta hospitalària, va ser detingut pels mossos d’esquadra i va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa. El jutge que se’n va fer càrrec va decidir la seva llibertat amb càrrecs i li va dictar la prohibició que pugui conduir en territori espanyol.

L’accident va obligar a tallar la via en ambdós sentits durant uns minuts i van desplaçar-s’hi quatre ambulàncies del servei d’emergències mèdiques i tres dotacions dels mossos d’esquadra. També van intervenir bombers de la Generalitat, que van treure la ferida greu del vehicle on havia quedat atrapada.

tracking