Disminueix en un 3,4% el nombre de matriculacions de vehicles a l'abril

Tendència a la baixa en el registre dels de gasoil amb una disminució del 22,6% en un any

Disminueix en un 3,4% el nombre de matriculacions de vehicles a l'abrilFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nombre de matriculacions ha disminuït un 3,4% durant l’abril en comparació amb les dades registrades el mateix mes de l’any passat, segons les xifres publicades pel departament d’Estadística de Govern. Segons l’informe, durant el mes passat es van matricular un total de 395 vehicles, xifra menor que els 409 registrats l’abril del 2018. Per tipus, els turismes cauen un percentatge similar (3,6%) amb un total de 266 matriculacions. D’altra banda, les motocicletes i ciclomotors, el segon grup més nombrós, han pujat un 5,1%.

La tendència negativa dels dar­rers mesos en les matriculacions de vehicles de gasoil s’ha mantingut a l’abril, període en què han baixat un 16,2%, que es tradueix en 24 matriculacions menys que l’any passat. En el darrer any, la baixada registrada és del 22,6%. En contraposició, els vehicles de gasolina han augmentat durant el mes passat un 7,1%, una tendència creixent que ve produint-se des del desembre del 2018. També destaca la xifra dels vehicles el cent per cent elèctrics. Durant el mes passat es van registrar el 80% de matriculacions menys.

En els darrers 12 mesos també es registra una disminució de les matriculacions totals, en aquest cas del 2%. En el període esmentat hi ha menys matriculacions de turismes (-2,5%) i de motocicletes i ciclomotors (-3,6%). D’altra banda, el nombre de camions i camionetes ha augmentat en els darrers 12 mesos un 5,4%, una dada que xoca amb la registrada durant el mes d’abril, que ha caigut un 24,3% respecte al mateix mes del 2018.

tracking