x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Economia

El comerç continua en crisi i no segueix el ritme dels altres sectors

La construcció és el sector que va millor gràcies al dinamisme de l’edificació d’habitatges
Els resultats de l’enquesta de conjuntura del segon semestre del 2018 fetes per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) indiquen que el sector de la construcció lidera el creixement, tot i que ho fa des de nivells d’activitat baixos. La construcció presenta un perfil expansiu notable gràcies especialment al dinamisme de la branca d’edificació d’habitatges, i consolida d’aquesta manera el canvi de cicle que es va iniciar a final de l’any 2015. Per contra, l’avanç més moderat del turisme ha frenat el ritme d’activitat en l’hoteleria i el comerç minorista. És l’edició número 44 de l’enquesta i l’han
  • #4 Conrad
    (03/05/19 11:40)

    Andorra està en decadència i deslocalitzada en el temps, la banca acomiadarà centenars de treballadors, igual que succeirà amb el funcionariat quan es privatitzi, al final a Andorra quedaran 30 mil persones annexades a Espanya, com el Pallars Sobirà.

    Respondre
  • #3 Joan
    (03/05/19 10:54)

    Poso un petit exemple, però en podria posar molts: Preu d'un model de telèfon mobil a uns grans magatzems andorrans 229 euros, preu del mateix a Media Markt 195 euros, preu del mateix a la botiga online del propi fabricant 179 euros, preu del mateix a Amazon i altres online entre 169 i 185 euros. Cadascú que tregui les seves pròpies conclusions.

    Respondre
  • #2 realitat
    (03/05/19 08:54)

    S'ha acabat el cicle, comerciants. No és l'Andorra dels anys 70. Banca i comerç se'n van en orris, i com no es solucioni el col·lapse circulatori crònic, també el sector de la neu minvarà.

    Respondre
  • #1 i mes que tindran
    (03/05/19 07:43)

    i les que tindran perque no tenen ni idea com fer la venta online i tampoc tenen res que oferir que no trobi l gent a fora ,articles de basar ningu els compra ja,res que posi els ulls com dos plats per atraure l'atenció del comprador

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts