MoraBanc assoleix 24,1 milions d'euros de benefici durant el 2018

L'entitat ha crescut per segon any consecutiu i ha augmentat la rendibilitat fins al 8,6%, xifra superior a la mitjana de la UE

Creix l'ús de la banca en línia de MoraBanc el 2018

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

MoraBanc ha tanca l'exercici del 2018 amb un benefici net de 24,1 milions d'euros, dada que representa un 2,3% més que l'any anterior. En aquest sentit, l'entitat creix per segon any consecutiu i manté una tendència a l'alça del balanç amb una millora de les ràtios principals. La solvència de MoraBanc també ha augmentat fins al 21,5% (CET 1 fully loaded i del 24,7% phasein), xifra superior a la mitjana europea, que es troba en un 14,34%. La rendibilitat també supera les dades de la Unió Euriopea (6,16%) amb un 8,60% i la ràtio de morositat s'ha situat al 3,8%. Els recursos dels vlients s'han matingut estables amb 6.240 milions d'europs. El director general de l'entitat bancària, Lluís Alsina, ha recalcat que "pràcticament tots els indicadors rellevants de MoraBanc han millorat el 2018 i que es tracten d'un "banc sòlid, digital, amb un equip eficient i enfocat al 100% al client, i aquestes claus ens permeten seguir creixent"

A nivell internacional, MoraBanc també ha tancat l'exercici 2018 amb xifres positives. Els recursos de clients gestionats a Miami i Zuric han augmentat i suposen un 29% del total del grup, i el resultat de les filials ha crescut un 141% comparat amb el 2017.El president de MoraBanc, Pedro Gonzalez Grau, ha destacat que estan "molt satisfets de la consolidació del creixement després d'uns anys de profunda transformació del banc, en un entorn especialment exigent per a la banca, tant a nivell internacional com a la plaça andorrana".

tracking