Empresonat un home reclamat per Alemanya per tràfic d'estupefaents

La policia deté un resident per ensenyar els genitals a una menor al carrerARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir divendres passat a la Massana un ciutadà no resident de nacionalitat alemanya donant un compliment a una petició internacional. L’ar­rest es va produir pels volts de les vuit de la tarda per una demanda de detenció provisional emesa per Interpol Wiesbaden (Alemanya), com a presumpte autor d’un delicte de possessió il·legal d’estupefaent en quantitat important. L’home, de 29 anys, va ingressar al centre penitenciari de la Comella en espera que les autoritats judicials alemanyes facin els tràmits pertinents per iniciar una petició formal d’extradició a aquell país.

Etiquetes:

La del resident alemany ha estat una de les 22 detencions realitzades per la policia la setmana passada. Destaca la de la matinada de dissabte a Santa Coloma, quan un home resident de 20 anys va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física. La policia va ser requerida pels bombers a dos quarts de dues de la matinada, ja que s’havien desplaçat per atendre una persona amb una ferida oberta al cap a causa de l’agressió patida per una altra persona que va acabar sent detinguda. La mateixa matinada, però a Andorra la Vella, la policia va arrestar un resident de 53 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. Els agents van ser requerits en un domicili particular per una desavinença de parella. La matinada de diumenge la policia va detenir un resident de 27 anys per haver agredit un altre home als entorns d’un local d’oci de la capital.

D’altra banda, la policia va arrestar la setmana passada 14 persones per haver donat positiu en alcohol o drogues mentre estaven conduint. Una, resident de 26 anys, es va negar a fer la prova després d’un accident.

tracking