Mirmi carrega contra els consellers de PS i L'A

El director de Capesa recorda que per augmentar les accions del comú a la societat, primer cal que algú les vengui

Mirmi carrega contra els consellers de PS i L'A

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director de Capesa, Eduard López Mirmi, va recriminar als consellers comunals de la minoria, Cèlia Vendrell i Higini Martínez-Illescas, el seu “desconeixement sobre el sistema de compravenda d’accions” i els recorda que Capesa té un nombre limitat de títols, i si pretenen comprar-ne més, és perquè algú els hauria de posar a la venda abans. “No deixa de sorprendre’m el seu desconeixement sobre els estatuts de la companyia i del sistema de compravenda d’accions, ja que si vull comprar, primer haig de saber si estan en venda”, va dir. El director de la companyia els va respondre d’aquesta manera a la demanda que van fer els consellers del PS+I i de L’A+I quan van demanar augmentar el nombre d’accions de titularitat comunal, encara que en percentatges diferents. “Sincerament això no m’interessa massa però no deixa de fer-me certa gràcia que facin una petició conjunta i que un digui que el comú ha de tenir el 37% de les accions i l’altre el 51%”. En aquest sentit, Mirmi va recordar que la corporació la màxima accionista de la societat amb un percentatge lleugerament superior al 6%, mentre que la resta poden optar a un màxim del 2%.

Etiquetes:

El director de la societat va reconèixer que la petició li havia “sorprès” i els va dir que la societat “no està per fer política sinó per fer gestió pura i dura i entenc que ja va bé com estem, encara que sempre estem oberts a tota mena de recomanacions”.

Quant a la necessitat de fer una ampliació de capital, de nou, Mirmi va defensar la societat i l’estat dels seus comptes i va comentar que abans caldria fer una assemblea d’accionistes, una necessitat que ara no existeix i que implicaria una certa dificultat. “Per celebrar-la primer caldria reunir el 51% de l’accionariat i en una societat tan atomitzada com Capesa, això és molt complicat. A més, si els qui la demanen ho fan per motius econòmics, aleshores els dic que són irreals perquè si mai en necessitéssim, podríem recórrer als bancs. Ara mateix tenim una situació financera molt ben estudiada”, va finalitzar.

L'ETAP ESTARÀ LLESTA AQUEST ANY

Mirmi va comentar que la nova estació de tractament d’aigua potable (ETAP) que està en construcció hauria d’entrar en funcionament durant aquest any. “Sempre he dit que estarà acabada aquest 2019 i espero que sigui abans de finals d’any. Per nosaltres és important perquè ens permetrà tractar aigües més tèrboles i això ens permetrà disposar de més autonomia i de més tranquil·litat en el cas que hi hagi un imprevist”, va indicar.

tracking