Setze detinguts per conduir sota els efectes d'estupefaents o alcohol en set dies

Setze detinguts per conduir sota els efectes d'estupefaents o alcohol en set dies

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir quinze conductors la setmana passada per donar positiu en el test d’alcoholèmia o tòxics i un setzè per refusar sotmetre’s a les proves després de protagonitzar un accident de danys materials i, a més, injuriar greument els agents de policia que el van controlar. Precisament la passada setmana la policia va iniciar una nova campanya de controls d’alcoholèmia i drogues, i set dels arrestos practicats són fruit de les proves practicades en el marc d’aquesta acció. En quatre dels casos (inclòs el conductor que es va negar a sotmetre’s a l’examen) els detinguts havien protagonitzat accidents, un d’ells un home no resident de 30 anys amb una taxa d’alcoholèmia d’1,68 i positiu en la prova de tòxics que va atropellar una vianant al Pas de la Casa.

Tanmateix, la policia va detenir vuit persones més per presumptes delictes contra la salut pública. Dos dels arrestos (amb un home i dues dones detingudes) es van practicar a la duana del riu Runer a no residents que introduïen petites quantitats de droga. La resta a exteriors de locals d’oci.

Finalment, el cos d’ordre va detenir un resident de 35 anys per crebantar l’ordenança penal que li prohibia conduir. El van interceptar diumenge a les vuit del vespre a la Massana.

tracking