x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Tribunals

Condemnada per una gravació sexual en una residència d'avis

Trenta mesos de presó condicional per gravar dos padrins masturbant-se
La intenció de la treballadora era denunciar-ho a la directora.

Trenta mesos de presó condicional per gravar dos avis masturbant-se

La intenció de la treballadora era denunciar-ho a la directora.

ARXIU
Actualitzada 18/04/2019 a les 12:15
Una extreballadora d’una residència d’avis ha estat condemnada per Corts a trenta mesos de presó condicional per haver gravat en vídeo dos padrins masturbant-se, ambdós usuaris del centre. El tribunal va considerar la processada autora del delicte major del qual estava acusada per vulneració de la intimitat de terceres persones sense llur consentiment i amb un dispositiu qualificat per la cessió a tercers. En la sentència el tribunal va tenir en compte la circumstància agreujant de ser les víctimes especialment vulnerables.
Els fets van ocórrer el 15 de juny de 2016 quan l’acusada va veure que una padrina sortia de la zona polivalent de la residència cap a una zona comú enjardinada i s’asseia al costat d’un altre padrí a qui va començar a masturbar. La treballadora la va seguir i va començar a gravar l’escena amb el seu telèfon mòbil amagada darrere d’un arbre. Després de separar els avis, va enviar l’arxiu a un company per WhatsApp i li va ensenyar a una infermera. La condemnada va mantenir que la seva intenció era denunciar a la direcció de la residència que aquestes trobades es produïen assíduament i en espais comuns on passaven, a banda de treballadors del centre, familiars dels usuaris de la residència. No obstant, ella no va acabar mostrant-li la gravació a la responsable del centre, a qui li va arribar per altres persones. Aquell mateix matí els dos avis es van trobar i els treballadors del centre van haver de separar-los. Una altra de les companyes de la processada va explicar que coneixia des del primer dia que aquells padrins feien aquests actes davant de tothom.

La pena sol·licitada pel ministeri fiscal durant la vista oral a Corts va ser de tres anys de presó, en part condicional, a més de quatre anys d’inhabilitació a l’acusada per a l’exercici de la seva feina, quelcom que el tribunal no va tenir en compte. D’altra banda, el lletrat de la condemnada, que va defensar que la seva clienta mai va tenir intenció d’amagar els seus actes, havia demanat l’absolució ja que va considerar que ja havia pagat “un preu elevadíssim” fins ara.
Etiquetes
  • #1 karlitos
    (20/04/19 14:53)

    Si el aeroport te nebla que demanin ulleres al sr Bartumeu del SDP qu`ha dit el seu dia quand governava, per pocs temps ( menys mal) q hi era el aeropot de referencia, sense mirar el de la Seu d`Urgell o de un hipotètic d`Andorra.(Ulleres Bartulo es ven a cual si vol negoci a Andorra)potser que faci mes negoci com comerciant do que com polìtic.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts