La Federació de Caça no sap de qui són els gossos

El seu president remet els animalistes a parlar amb Medi Ambient

La Federació no sap de qui són els gossosArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president de la Federació Andorrana de Caça i Pesca, Josep Maria Cabanes, va sortir al pas de la demanda feta fa uns dies enrere per l’Associació Protectora dels Animals de Companyia d’Andor-ra, Laika, que els exigia identificar els propietaris dels gossos que estan en males condicions a les caneres del Rec de l’Obac, a

Andorra la Vella, per tal de facilitar les inspeccions del departament de Medi Ambient. Segons Josep Maria Cabanes, president de la Federació Andorrana de Caça i Pesca, “nosaltres tenim un inventari amb els caçadors federats però no sabem quins d’aquests tenen o no gossos en propietat”. A més, Cabanes va indicar al Diari que “Laika ha de resoldre aquest tema amb l’òrgan competent al respecte, en aquest cas, el ministeri de Medi Ambient”.

Uns dies abans, el president de Laika, Josep Mas, va afirmar que des de la Federació Andorrana de Çaça i Pesca (FACIP) es tenia informació sobre quins caçadors federats eren propietaris dels cans albergats a la zona de la Comella. Però això, si ens atenem a les explicacions donades per Cabanes, no seria ben bé així.

Tot i això, el president de la FACIP es va mostrar obert al diàleg amb tots els actors necessaris per resoldre aquesta situació. En aquest sentit, Cabanes va indicar que “nosaltres defugim qualsevol conflicte. Volem col·laborar amb tothom. Som partidaris d’ajudar a tothom. Si algun representant de Laika ens vol trucar, l’atendrem amb molt de gust”.

Josep Maria Cabanes, al mateix temps, també es va voler mostrar crític amb la situació dels gossos allotjats al Rec de l’Obac. El president de la FACIP va afirmar que “aquestes situacions no s’haurien de donar. Nosaltres sensibilitzem la gent per tal que això no passi”.

tracking