Govern aprova el pla de l'agenda de l'ONU per al desenvolupament sostenible

La finalitat és impulsar polítiques, mesures i iniciatives per promoure els 17 objectius universals fixats per al 2030 per l'organització

Govern aprova el pla de l'agenda de l'ONU per al desenvolupament sostenibleSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres ha aprovat avui el Pla estratègic nacional per implementar l'Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible de les Nacions Unides. El pla és un document base per impulsar noves polítiques, mesures i iniciatives per promoure els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), segons ha informat el Govern en un comunicat, i comporta la creació d'un grup de treball obert format per representants dels diferents sectors implicats i fer el seguiment per avaluar el grau d'acompliment mitjançant diversos indicadors.

Els objectius que inclou l'Agenda 2030 s'han establert com a full de ruta "per guiar el planeta cap a societats pacífiques, sostenibles, resilients i inclusives", indiquen des de Govern, i es considera un "pla d'acció en favor de les persones, el planeta i la prosperitat per enfortir la pau universal dins d'un concepte més ampli de llibertat". L'executiu remarca que està compromès amb aquests valors i que també ho està la societat civil, el sector privat i altres institucions públiques i privades.

tracking