transport

FEDA adjudica la plataforma de mobilitat a Siemens

L'eina permetrà que els viatgers tinguin informació en temps real i puguin fer pagaments unificats en diferents modalitats de transport

Jover espera solucionar les queixes de pares pel transport públic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FEDA ha adjudicat a l'empresa SiemensMobilityla creació de la plataforma intermodal que permetrà millorar la gestió de la mobilitat i donarà informació als usuaris, en temps real, sobre les diferents modalitats de mobilitat a través d'una aplicació. L'objectiu d'aquesta plataforma és impulsar un nou model de mobilitat més baix en carboni i fomentar l'ús del transport públic i multimodal.

La nova plataforma també permetrà als viatgers el pagament unificat en les línies de transport públic, els aparcaments, el servei de bicicleta elèctrica compartida i els carregadors de vehicles elèctrics. Tanmateix, l'usuari podrà dissenyar el trajecte combinant diferents opcions de mobilitat i la solució incorporarà la identificació d'accés des d'una única aplicació. L'eina també servirà per a millorar la qualitat del servei i permetrà que les administracions puguin accedir a les dades necessàries per fer un seguiment del servei prestat.

El desenvolupament de la plataforma ja està en marxa i està basada en una eina existent de Siemens que ja s'ha implementat a altres llocs d'Europa. FEDA coordinarà l'adaptació de l'aplicació a les necessitatsdel projecte.

tracking