TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

esqui

Vallnord preveu un augment de la facturació

Arcalís creixerà en usuaris, no així Pal, que va per darrere de l’any passat, i gasten més diners

Vallnord preveu un augment de la facturació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les estacions de Vallnord tancaran la temporada amb un increment de la facturació respecte a l’anterior, segons apunten, en espera de fer el tancament definitiu a final de mes. Des de Grandvalira no es volen aventurar a fer previsions però sí que reconeixen que d’esquiadors no els n’han faltat des del mes de desembre, quan van obrir. En el cas d’Ordino Arcalís la sensació és molt positiva perquè malgrat la sensació de poca neu que hi ha hagut, a hores d’ara tenen més visitants que la temporada anterior i gasten més de mitjana. En aquest sentit, destaquen les inversions fetes i la contenció en la despesa per aconseguir un increment dels beneficis. Un altre aspecte positiu són les nevades que han caigut darrerament i que han fet créixer significativament el gruix i la qualitat de la neu, fet que els fa pensar que els esquiadors voldran aprofitar-ho. Ordino Arcalís és el domini que tancarà més tard, dilluns 28 d’abril, repetint l’experiència de l’any passat, que els va funcionar, segons recorden.

Pal Arinsal sí que ha notat una lleugera caiguda d’ocupació respecte a l’any passat però recorden que la Setmana Santa va ser al març i això sempre és un al·licient. Tot i així, des de l’estació massanenca estan convençuts que facturaran més gràcies a les activitats forapista i la restauració, i que malgrat que tinguin menors índexs d’ocupació els esquiadors gasten més. De cara al tram final de la campanya, les reserves d’operadors turístics estan plenes i confien en les bones condicions de neu per tancar a ple rendiment. Ho faran dilluns 22 pensant ja en la temporada d’estiu, que arrencarà el 25 de maig.

Grandvalira no s’aventura a fer una anàlisi abans del final de temporada, ni de facturació ni d’ocupació, però sí que estan convençuts que malgrat que no han tingut la neu esperada això no ha impedit que durant tots aquests mesos les pistes s’omplissin d’esquiadors. A falta de 15 dies per finalitzar la temporada, des de Grandvalira també afirmen que tenen les millors condicions en mesos i estan convençuts que atrauran l’interès dels usuaris que vulguin gaudir de l’estació els darrers dies que obriran. Per a aquests dies es preveu alguna nevada i mantenen 110 pistes obertes.

tracking