Detinguda per agredir un home amb un got de vidre en un bar

Una jove no resident de 28 anys va ser detinguda la matinada de diumenge després d’haver atacat amb un got de vidre un home en una discoteca de Soldeu després d’una forta discussió entre ells.

Detinguda per agredir un home amb un got de vidre en un bar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona no resident de 28 anys ser detinguda la matinada de diumenge a Soldeu per haver comès un presumpte delicte contra la integritat física i moral, després d’haver atacat un home amb un got de vidre en un local d’oci nocturn de Soldeu. Segons l’atestat de la policia, els fets van passar pels volts de les dues de la matinada quan, després d’haver tingut una forta discussió, la noia hauria atacat la víctima diverses vegades amb el got i li hauria ocasionat diverses ferides sagnants al cap i al rostre. La mateixa nit però a Escaldes, un home no resident de 48 anys va ser controlat per haver comès un presumpte delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. Requerida en un establiment hoteler de la parròquia, la policia va arrestar l’home després d’haver-li propinat una bufetada a la parella.

Etiquetes:

El cos va detenir onze persones relacionades per delictes contra la salut pública, totes elles quan intentaven accedir al Principat amb petites quantitats de droga, o bé van ser controlades als voltants d’algun local d’oci. En el primer cas destaca el de dues dones no residents de 20 i 22 anys en possessió d’1,5 grams d’èxtasi, 1,1 d’speed, 0’6 d’MDMA i 1,6 de marihuana, que van ser detingudes en un autobús de línia regular, o també el d’un resident de 19 anys en possessió de 0,4 grams de cocaïna i de 6,4 grams més d’haixix, que va ser controlat a l’interior del seu vehicle.

Finalment, el balanç de detencions setmanal mostra 16 delictes contra la seguretat en el trànsit, on figuren 15 persones arrestades per conduir per sobre del límit d’alcohol permès. Només tres van donar positiu amb un índex inferior al gram per litre de sang però cap d’ells baixava dels 0,8. A més, un superava els dos grams per litre i varis més també havien consumit drogues. De fet, només un va ser arrestat per això i també perquè portava dos grams de cocaïna.

tracking