x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
a la contra

#Guanué (o no)

Far west, una ullada a la manera de fer campanya a Twitter, un espai d’extrems entre la hiperactivitat demòcrata i els tuits meditats de Clavera
Dia 13. Decideixo acabar aquest bestiari electoral al Salvatge Oest. Sí, avui trec el cap per Twitter, a veure com s’hi fa campanya...
I estic decidit a fer-ho amb uns principis molt clars i ferms, deixant de banda què diuen els candidats, els seus palmeros i els trolls que intoxiquen l’ambient... però m’adono que potser m’he precipitat, que sense trolls i sense propaganda m’ha desaparegut gairebé un 99% del meu timeline.
Decideixo aleshores centrar-me únicament en els perfils oficials de les candidatures. Me’ls miro un a un, em miro quants seguidors tenen (DA: 2.257; PS: 2.097; L’A: 1.941; SDP: 1.322; AS: 239;
  • #7 Su
    (07/04/19 11:29)

    Josep B va dir..
    Si et sembla poca presencia la dels diaris, i articles en foros... Clar a tu et sembla poc, a Marti i cía els hi sembla molt! Els ha enxampat en totes les mentides. Visca Nomen manque pierda!

    Respondre
  • #6 Josep B
    (06/04/19 20:11)

    karlitos va dir..
    Vosté rái, que encara hi vá, jo, ni aixó. Per les obres i per els tallers, no ha vingút gáire!! Ni ell, ni cap dels altres, que els hi donguin a tots plegats!!

    Respondre
  • #5 karlitos
    (06/04/19 18:10)

    El sr Nomen en fa recordar els verds, apareix quand hi eleccions durant 4 anys nomes ho veus per les cafeteries…..!

    Respondre
  • #4 Gatfer
    (06/04/19 11:30)

    DA està fent l andorrà a dins d Andorra... Poc andorrà ho veig això... Desitjo que no guanyi

    Respondre
  • #3 Soldeu
    (06/04/19 10:08)

    DA ja ha firmat sense preguntar-nos res amb Europa. Ens han venut. No sabent el que han fet salvat mirar pels interessos d'alguns. No han mirat per Andorra i la seva gent. Per favor NO 

    Respondre
  • #2 Ala!!!!
    (06/04/19 09:49)

    Fantàstica captura!!!!!! La prova de mes mentides d'Espot!!!! L'han engantxat amb el tema immobiliari i l'acord d'associacio. Mireu la imatge !!! No ens representa!! Només es amiguisme i Andorra no vol això!!  Amb DA patirem i ells s'engreixaran. Cap a l'oposicio I Nomen al Consell!!

    Respondre
  • #1 patrick
    (06/04/19 07:57)

    Es una llastima que pel be d'Andorra no sapigueu treballar junts. Eusebi el mes format dels candidats, també el més lliure i el mes batallador.
    El Xavier Espot, afable, sap fer l'andorrá, molt útil per aqui dintre, pero fora no tenim força amb un cap tant jove i forsosament manipul,lable...llastima llastima llastima per Andorra, que no treballeu junts. Xavier: s'ha de mirar a la persona amb qui parles.

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts