La campanya

Fi de campanya criticant els pactes “estranys” per “repartir-se cadires”

Espot diu que DA és la garantia de la coherència, l’equilibri, el progrés i la modernitat

Fi de campanya criticant els pactes “estranys” per “repartir-se cadires”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Demòcrates per Andorra (DA) va convocar a les deu del matí d’ahir els 17 membres de la candidatura nacional i els 30 de les llistes ter-ritorials per tancar la campanya electoral en un acte que es va dur a terme a la plaça del Consell General amb la Casa de la Vall com a escenari de luxe. El candidat a cap de Govern, Xavier Espot, com ja ha estat habitual durant aquests dies, es va fer esperar i quan va parlar ho va fer per criticar, tot i que sense anomenar-la, la candidatura conjunta a les par-roquials del Partit Socialdemòcrata i del Partit Liberal sota la marca blanca de d’Acord.

“L’equip de persones que hem constituït és un equip transversal que representa la transversalitat del nostre país. Un equip cohesionat i coherent”, va assenyalar Espot en referència a tots els candidats de DA. Un equip, va afegir, “que no ha hagut de fer pactes estranys per repartir-se cadires”. Per al candidat taronja, “som la garantia de la coherència, de l’equilibri, del progrés i de la modernitat tot conservant la identitat”.

Espot no es va deixar cap lloança a la butxaca. “Em sento molt satisfet i molt orgullós dels candidats que m’acompanyen perquè estic plenament convençut que són els millors per afrontar els reptes importants que es plantegen en el nostre país de cara al futur”, va assegurar. I està convencut perquè “són persones solvents, preparades, que venen d’àmbits molt diversos, però tots són persones amb vocació de servei públic, amb ganes d’ajudar el país a tirar endavant i a progressar en el futur”.

Segons el candidat a cap de Govern per DA, “són la millor garantia que el nostre país estarà ben governat, que tindrà un Consell General amb gent solvent, preparada i diversa. I al mateix temps i de retruc el govern serà un govern de gent solvent preparada i capacitada per tirar endavant el país en les millors condicions possibles”.

Respecte a la campanya, Espot es va mostrar “content” del seu desenvolupament. “Pensava que seria una campanya molt més dura, d’haver d’anar al contraatac i no ho ha estat. I per això estic molt satisfet i penso que ens honora a nosaltres i a la resta de formacions polítiques”, va indicar. Espot va afegir que “tots plegats, llevat de petites excepcions, hem sabut estar a l’alçada del que esperen els ciutadans, que el que volen és que presentem propostes de futur, que siguem coherents i que siguem constructius i positius”. Quant al sentit del vot, el candidat taronja va indicar que “la gent farà un vot de responsabilitat i un vot de confiança [a Demòcrates per Andorra]”.

Llistes parroquials

Els candidats de les llistes parroquials, que van atendre la premsa després d’Espot a l’acte celebrat a la plaça del Consell General, van destacar els principals punts del programa electoral, com ara el servei d’atenció integral a les dones; la creació d’un fons per construir i rehabilitar habitatges destinats al lloguer; els ajuts a projectes innovadors; la promoció del Museu Nacional; l’impuls d’esdeveniments esportius internacionals; el pla d’economia circular o la creació d’una zona franca per simplificar l’accés al comerç electrònic.

tracking