x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pere López, PS

“La reforma fiscal donaria uns 40 milions més a l'Estat”

Pere López té 47 anys, està divorciat i té dues filles. La trajectòria política la va començar el 2007 com a conseller de comú de la Massana, va ser ministre d’Economia del Govern PS i fins ara era conseller general
El candidat del Partit Socialdemòcrata s’ha revelat com un dels consellers més bel·ligerants de tot l’hemicicle amb les polítiques de Demòcrates. Un Govern que ara ambiciona dirigir amb l’objectiu de fer d’Andorra “un país per a tot­hom” i deixar enrere els vuit anys de Toni Martí.

Com es pot convèncer el Papa per mantenir el Coprincipat i despenalitzar l’avortament?
Cal explicar bé, perquè sempre he criticat la fredor de determinats partits, que avortar és una decisió molt complicada. Dit això, crec que el que farà falta la pròxima legislatura per començar aquest debat és que hi hagi una majoria parlamentària decidida a
  • #10 maria
    (03/04/19 20:30)

    No em crec res del que diu Sr.Lopez, sento que hagi fet una campanya que no sé com qualificar-la. I per descomptat m'avergonyeixo del seu pacte amb Liberals!

    Respondre
  • #9 Higini
    (03/04/19 18:26)

    Molt bé Pere!

    Respondre
  • #8 pepe
    (03/04/19 14:35)

    dicho de otra manera, el gobierno le quitara de sus bolsillos a los ciudadanos, 40 millones de euros, q asi tendran para sus gastos, q ya me diran ustedes q gastos puede tener un pais como andorra q justifique toda la presion fiscal q quieren meter en los proximos años, pq el limite del diez por ciento de personas q viven de la cosa publica es excesivo para un pais como el nuestro. Lo q sobran son enchufados, familiares y demas cacicadas de nuestros señores feudales, al menos antiguamente, se gastaban su dinero ademas del nuestro.

    Respondre
  • #7 Joan d'Escaldes
    (03/04/19 10:01)

    Em sembla perfecte, ja és hora que els que guanyen milers i milers d'euros paguin. Quan els votants de DA defenseu tant no tocar els impostos sembla que en aquest país hi hagi 75.000 banquers i milionaris i després més de la meitat de la població no pot pagar ni el lloguer. Ja és hora de mirar per la gent normal, gràcies

    Respondre
  • #6 Completament d'acord
    (03/04/19 09:27)

  • #5 R
    (03/04/19 09:08)

    Si per governar heu de treure el suc als seus habitants,
    Aixo es una vergonya.

    Respondre
  • #4 Pere
    (03/04/19 09:07)

    Impostos per mantindre la gran festa del públic, no.
    Impostos per equilibri social i necessitats, si.

    Respondre
  • #3 Josep Andreu
    (03/04/19 08:14)

    El copríncep episcopal no ha signat la llei de reproducció ni la de drets dels infants. No signarà l'avortament en els seus tres supòsits minims. Ni parlar-ne de firmar l'eutanàsia activa. Fa setanta anys, el copríncep de la Seu era una persona reverenciada. Les seves visites a Andorra, amb arcs de triomf fets de boix i fulles de tabac, eren veritables dies festius. Tothom anava a l'església a escoltar-lo i estimar el seu anyell. Majoritàriament, avui la societat andorrana no es practicant. Queda molt per a la república?

    Respondre
  • #2 Pep
    (03/04/19 08:03)

    La reforma fiscal que proposa és un acte d'inconsciència molt greu.
    En un país on els sectors principals estan en retrocés (financer, sector del retail, ...) perdre l'atractiu fiscal resultaria, sens dubte, la mort definitiva.
    Sr. López, normalment, apareix als diaris per criticar les mesures que altres proposen. Potser és millor així. Si les seves han de ser com aquesta, abans pensi en les repercussions.

    Respondre
  • #1 Maria
    (03/04/19 07:41)

    La signatura en solitari per part del copríncep francès d'una llei dels tres supòsits que permeti avortar a Andorra no eximeix el copríncep episcopal de ser-ne coresponsable. El Vaticà ho hauria de veure així. Hi ha certes piruetes constitucionals que avui no passen de ser pura hipocresia. La societat andorrana no és catòlica majoritàriament. El coprincipat ja no és sostenible. El futur és la república, i probablement els catòlics de país volem que l'arquebisbe sigui només bisbe del Bisbat d'Urgell.

    Respondre
10
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts