la campanya

Gamberrada electoral

Els cartells de campanya de Demòcrates han sigut arrencats en diversos pobles de la Massana durant aquesta setmana.

Gamberrada electoralTWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campanya electoral desperta en la gent l’interès i el rebuig per la política a parts iguals. En la festa de la democràcia, els partits fan la seva part amb debats, propostes, discursos i reunions de poble, però els veïns de vegades donen la seva resposta abans que arribi el dia d’introduir el vot a l’urna.

A la Massana, Demòcrates s’ha trobat amb una resposta d’allò més negativa per part d’un o diversos veïns de la parròquia que s’han dedicat a arrencar els cartells de campanya de la formació des de dilluns passat. Aquesta no ha estat una acció aïllada, ja que s’ha produït en diversos pobles de la parròquia: Sispony, Erts, Arinsal, Anyòs, Escàs, l’Aldosa i el mateix poble de la Massana. Tot i això, el secretari general de Demòcrates, Esteve Vidal, considera que només és “una gamberrada” i li lleva importància: “són coses que passen”, apunta Vidal.

La denúncia es va fer pública quan la usuària Pati Molné va publicar al seu compte de Twitter dues fotografies dels cartells arrencats acompanyades del següent text: “Per tercer dia consecutiu els cartells de @Democrates_and han estat arrencats en diferents punts de la parròquia de la Massana. El joc net comença pel respecte a totes les opcions polítiques”. Des de Demòcrates desconeixen qui ha pogut ser el responsable, o els responsables, de l’arrencada dels cartells ni tampoc els motius pels quals s’han produït aquests incidents, però el secretari general descarta denunciar els fets i assegura que el partit tampoc té un gran interès per trobar els culpables. De fet, Vidal apunta que encara no saben en quin moment del dia s’han produït els fets durant aquests dies.

És un membre del comitè parroquial del partit qui cada matí revisa els cartells i s’adona que no hi són. La Massana és l’única parròquia on s’estan donant aquestes reiteratives protestes, però Vidal insisteix a dir que l’única resposta del partit serà continuar reposant els cartells si aquests continuen desapareixent durant la resta de la campanya electoral: “És per això que fem cartells de sobra”, bromeja.

tracking