la campanya

Pintat vol incloure el tren a l'acord d'associació

Veu la negociació amb Europa com una oportunitat per tenir la connexió fèrria amb França

Terceravia presenta a la Cambra de Comerç les seves propostes
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de llista de terceravia, Josep Pintat, veu en l’acord d’associació amb la Unió Europea una oportunitat per millorar la connexió amb França per tren, i així els ho va explicar als representants de la Cambra de Comerç, amb qui es va reunir ahir a la tarda. “Hem abordat la necessitat de millorar les connexions externes i compartim plenament amb ells la necessitat de tenir un aeroport pel futur del país, però també les possibles connexions fèrries, especialment amb França, que es podrien incloure en les negociacions amb Europa”, va explicar. Pintat també va exigir “acabar” el vial de Sant Julià i va afirmar que “no es pot seguir torturant els nostres ciutadans i visitants, com fa el Govern de Demòcrates, ja que és necessari tenir bones connexions interiors, també”.

El polític lauredià va carregar contra l’heliport de les Tresoles perquè entén que abans de fer-lo caldria tenir aprovada la legislació per controlar l’espai aeri. “Abans de crear neguits entre la població i fer volar coloms, el primer que necessitem és tenir el control sobre l’espai aeri perquè sense això, no hi ha res que voli”, i va atacar el projecte actual quan va afirmar que “és difícil de creure que es pugui presumir d’un projecte d’interès nacional que més aviat és una presa de pèl nacional, que és molt diferent”, va sentenciar.

La Cambra va trobar “molt interessants i encertades” les seves propostes en matèria fiscal, va assegurar, i va afegir que comparteixen inquietuds com ara la gran quantitat de lleis que té el país. “N’hi ha massa i s’han de parar. Ja n’hi ha prou perquè moltes són fruit de la improvisació de DA”. Finalment, Pintat va exigir transparència en la negociació amb Europa i la participació dels actors polítics i socials.

Pintat vol incloure el tren a l'acord d'associació

tracking