la campanya

Majoral demana el projecte inicial del vial de Sant Julià

El cap de llista carrega contra DA i titlla d’“inconcebibles” les cues que es creen per sortir del país, tenint en compte que viu del turisme

Majoral demana el projecte inicial del vial de Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Josep Majoral va carregar ahir contra DA pel desviament de Sant Julià cap a la rotonda del pont de Molines i va reclamar que es faci el projecte que estava previst inicialment. “El que volem és la continuïtat del túnel fins al càmping Huguet, que és el que reclamen tant el PS com nosaltres i SDP, és a dir, totes les forces polítiques excepte DA”, va afegir en la compareixença sobre mobilitat i infraestructures que va celebrar ahir UL-terceravia a Sant Julià. El cap de llista, acompanyat de Carine Montaner, va incidir que és de vital importància acabar el vial perquè són inconcebibles les cues que es creen en un país que viu eminentment del sector serveis. “L’acabament és estrictament necessari, ja que hi ha 8 milions de visitants que entren per la par­ròquia i, per sortir-ne, tarden més de la Massana a la duana que de la duana a Barcelona, i això és inconcebible per a un país de turisme i serveis”, va manifestar el cap de llista, qui no va dubtar a titllar de poruc el Govern amb relació a l’heliport. “És una infraestructura que s’ha estat marejant. El que és evident és que ha faltat valentia del Govern a l’hora de fer l’heliport; si realment és necessari, i els estudis ho avalen, s’ha de fer perquè és el futur del país. Governar no sempre és popular.”

Pacte d’estat

El número dos de la llista nacional, Joan Carles Camp, en un acte paral·lel celebrat a Sant Julià, va proposar un pacte d’Estat per continuar les negociacions per l’acord d’associació amb la Unió Europea i assegurar la prosperitat del país. “Proposem un pacte amb els partits, que ha de ser referendat pels ciutadans.” La relació amb la UE, per Camp, ha de protegir “les tres potes en què se sustena la nostra economia, el turisme, el tabac i els bancs”.

tracking