x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Detinguts tres joves amb 6,5 quilos de marihuana

La policia calcula que la droga tenia un valor superior als 19.000 euros i que es volia vendre en petites dosis a joves i menors d'edat
La droga i els objectes requisats per la policia

Detinguts tres joves amb 6,5 quilos de marihuana

La droga i els objectes requisats per la policia

Policia d'Andorra
Actualitzada 26/03/2019 a les 17:03
La policia ha desarticulat una xarxa organitzada que introduia i venia marihuana al país amb la detenció de tres joves i la intervenció de 6,5 quilos de droga, segons ha informat en un comunicat. L'operació, anomenada "Elit", es va dur a terme la matinada del dilluns amb l'arrest de tres residents de 24, 30 i 31 anys, el decomís de la droga i de 1.765 euros en efectiu. El cos de seguretat destaca que aquesta és la intervenció de marihuana preparada per al consum més important que s'ha fet al Principat.
Els agents xifren per sobre dels 19.000 euros el valor de la substància estupefaent al mercat, tot i que assenyalen que el preu de venda al carrer hagués estat molt major, ja que es revenia en petites dosis destinades a joves i menors d'edat. L'operació es manté oberta i la policia no descarta noves detencions. 

La investigació de la policia ha conclòs que la droga s'introduïa des d'Espanya a través de rutes de muntanya i era traslladada en un comboi de dos vehicles fins el domicili d'un dels detinguts, on s'emmagatzemava i es preparava per a la distribució. Els agents van comprovar que dos dels arrestats es van desplaçar a Espanya en un cotxe de lloguer per comprar la droga finalment intervinguda i que després es dirigien a un punt fronterer de la muntanya a Sant Julià de Lòria sense vigilància on un dels implicats passava la marihuana a territori andorrà mentre l'altre entrava per la frontera en cotxe. El vehicle es dirigia després a prop de Fontaneda per recollir el company que portava la droga i baixaven a Sant Julià on es trobava en un cotxe l'altre detingut fent tasques de vigilància per alertar de la presència de la policia. La següent destinació era Escaldes però els dos vehicles van ser interceptats per la policia quan es dirigien al punt on guardaven els estupefaents.   
Etiquetes
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts