la campanya

Pintat acusa el PS de fer “populisme”

El polític lauredià afirma que millorant l’economia els problemes es resoldran

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TERCERAVIA

Josep Pintat va començar el primer acte electoral acusant el PS de ser un partit “populista” i va afirmar que la seva formació treballarà per generar un desenvolupament econòmic que ajudi a solucionar els problemes de la població. “Aquesta campanya és molt fàcil. Clarament hi ha dues opcions ben diferenciades; els que fomenten la improvisació i el populisme, i aquells que proposem un model de creixement sostingut, que és terceravia. Per tant, demanem el vot per tirar endavant el país i canviar aquests hàbits que hi ha hagut fins ara”. En aquest sentit, el polític lauredià va aclarir que “el PS és el partit que fa populisme”.

Desenvolupar l’economia serà un dels punts en què més incidirà aquest partit, tal com va explicar, ja que a partir d’aquí serà més fàcil resoldre els problemes dels ciutadans. “El nostre programa l’integren 100 propostes i l’eix vertebrador és la manera de fomentar el creixement econòmic del país. Si aconseguim que augmenti, tota la resta de problemes es dilueixen”, això sí, va matisar, “no som partidaris d’intervencionisme ni tampoc d’aplicar mesures populistes”.

Pintat va escollir la parròquia de Canillo per iniciar la penjada de cartells, una en la qual no presenta candidatura però això no li impedeix confiar a obtenir uns bons resultats en aquelles on sí que ho faci, més enllà del seu epicentre natural que és Sant Julià de Lòria. “Ens mostrem molt esperançats per obtenir bons resultats allà on ens presentem i no només aquí [Sant Julià]. Per aconseguir-ho, ens esforcem perquè el nostre missatge i els compromisos arribin a tots els ciutadans del país”, va explicar, i va afegir que “encarem aquest repte amb molta il·lusió i esperem aconseguir-ho”.

La número 1 per Andorra la Vella, Emi Matarrodona, va acompanyar Pintat en l’enganxada de cartells que es va fer a la capital i va afirmar que treballaran per canviar “les coses”. “Tenim molta il·lusió i sabem que tenim una gran responsabilitat perquè en aquest moment en el qual vivim ho entenem d’aquesta manera. Per tant, a terceravia volem fer canvis, però canvis autèntics sense trampes ni mentides”. Matarrodona va destacar la responsabilitat dels electors davant la gran oferta que tindran a la parròquia per escollir la millor opció. “Els votants no es podran queixar perquè hi haurà molt per triar però s’ha de fer bé perquè Andorra no pot perdre més el temps. Tenim un futur per endavant i moltes expectatives. Ja no podem jugar més al pati de col·legi”, va sentenciar. Al Pas de la Casa, la representant, Olga Martínez, i el mateix Pintat van afirmar que cal millorar-ne l’activitat i que “no es pot seguir esquilmant el Pas”.

ELS CANDIDATS D'ENCAMP ES DESDOBLEN

Terceravia va voler donar molta importància al Pas de la Casa i ho va escenificar desdoblant els seus candidats. Una part, encapçalada per la número 1 de la llista territorial, Olga Martínez, i els suplents Roc Torres i Enric Comellas, es van quedar enganxant els cartells a la plaça dels Arínsols, metre que la número 2 d’Encamp, Íngrid Ruiz, acompanyada pel candidat nacional, Laurent Thibaud, ho van fer al Pas. “No és solament un gest simbòlic, a terceravia ens importa el Pas i treballarem per un futur millor del poble i del país”, va concloure Ruiz, qui va recordar que el poble representa un 20% del PIB i que, per tant, cal destinar-hi la importància que es mereix. Tots els candidats territorials van fer l’enganxada simultàniament, a les dotze del migdia,

Pintat acusa el PS de fer “populisme”

Pintat acusa el PS de fer “populisme”

tracking