La Campanya

El PS vol “cosir” una “societat fracturada”

López assegura que el seu projecte és l’únic que té “la voluntat de comptar amb tothom”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

PS

El PS va arrencar ahir la cursa electoral amb l’enganxada de cartells a la plaça Príncep Benlloch de la capital, que va comptar amb el seu candidat a cap de Govern, Pere López, i la número dos de la llista nacional, Susanna Vela, com a mestres de cerimònies. Precisament, el lema del cartell i del partit, Una Andorra per a tothom, serà el leitmotiv dels vermells al llarg de tota la campanya. Així ho va explicar López, que va subratllar la voluntat del PS d’esdevenir un projecte integrador i atractiu per a tots els ciutadans. En aquest sentit, el líder socialdemòcrata va afirmar que la seva formació és “l’única” que presenta un projecte capaç d’acabar amb una “societat que està absolutament dividida i fracturada amb unes diferències socials que es van engrandint”.

“El PS és l’oportunitat per tornar a cosir aquesta societat que està dividida a través d’un projecte que està pensat per a tots i per a totes, perquè tothom tingui l’oportunitat de desenvolupar el seu projecte de vida”, va destacar Pere López. Una voluntat que l’aspirant del Partit Socialdemòcrata va justificar per les conseqüències que, segons va apuntar, han deixat “vuit anys de Demòcrates per Andorra”. “Avui en dia tenim un país totalment dividit i fracturat econòmicament, socialment, en qüestió d’igualtat d’oportunitats i de drets”, va lamentar, i va insistir en el fet que el PS “compta amb les persones d’aquest país i amb tothom” per revertir la situació. De fet, López va argumentar que l’eslògan de la formació que encapçala és “més que un eslògan”, i va voler remarcar que el lema representa “un projecte de país compartit en el qual tothom ha de tenir la seva oportunitat sigui quina sigui la seva circumstància”.

No obstant això, el candidat socialdemòcrata a dirigir l’executiu va reconèixer que “pensionistes, assalariats i joves són les prioritats del nostre projecte polític”, si bé va posar en relleu que “la voluntat” dels vermells “és que tot­hom tingui cabuda en aquest país”. Tot un seguit de consignes que Pere López va obligar-se a “explicar” a la ciutadania a partir d’ara, “que s’engega la campanya electoral”.

“Explicar el que estem treballant, el que hem anat treballant aquests darrers mesos, els dar­rers anys i tota la feina que s’ha fet al Consell General”, va sentenciar, i va recordar que la seva és una proposta “il·lusionadora”.

D'ACORD PREVEU BATALLA A LA CAPITAL

El número 1 de d’Acord a Andor­­ra la Vella, Joaquim Miró, va afirmar ahir que la capital “serà més disputada del que ens podem arribar a pensar”. Miró va celebrar que s’ha assolit “per primera vegada un pacte abans de les eleccions”. A Escaldes-Engordany, la candidata de l’aliança entre el PS i L’A, Rosa Gili, va defensar que “és el moment que hi hagi un canvi”.

El PS vol “cosir” una “societat fracturada”

El PS vol “cosir” una “societat fracturada”

tracking