la campanya

CC diu que garanteix que la Massana tingui veu al Consell

El partit presenta el lema de campanya, ‘En clau de país’, i referma la demanda per portar l’acord d’associació amb Europa a referèndum

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CIUTADANS COMPROMESOS

Carles Naudi va afirmar ahir que hi ha diferències entre les parròquies i que són l’única garantia perquè la Massana torni a tenir protagonisme al Consell General. “Si es compara amb d’altres, la Massana ha quedat enrere i nosaltres volem que tingui veu pròpia al Consell”, hi va afegir Naudi durant l’enganxada de cartells que va donar el tret de sortida a la campanya electoral.

A l’esdeveniment, que va començar a les dotze del migdia davant de l’hostal Palanques, a la plaça del Pi, hi va estar present el número dos de la llista, Raül Ferré, el cònsol de la parròquia massanenca, David Baró, i la resta de membres del partit, així com els votants més fidels.

El partit va presentar el lema de la campanya, En clau de país, que, com va explicar Naudi, “vol dir que defensem la Constitució i que aportem garanties d’estabilitat i de governabilitat, aportem consens per trobar solucions als problemes reals que tenen els andorrans”. El cap de llista de Ciutadans Compromesos va comentar que els massanencs tenen molt a dir: “Davant d’un entorn que s’esbrina que pot ser molt atomitzat dins l’arc parlamentari volem tenir pes, volem ser molt rellevants, ser clau i que les persones votin amb clau.”

Ciutadans Compromesos es reivindica com l’única alternativa per solucionar els problemes de la parròquia. “Presentem eixos transversals de tota mena.” Naudi va enumerar una llarga llista de les polítiques que presenten, tant socials com econòmiques, educatives o laborals. El que més els angoixa, però, és el referèndum. “Presentem polítiques per Europa, evidentment demanem el referèndum i volem analitzar molt detingudament aquest procés perquè ens preocupa molt”, va manifestar l’ex-conseller general.

CC diu que garanteix que la Massana tingui veu al Consell

tracking