societat

L'Automòbil Club supera els 8.600 associats

El president, Enric Pujal, ho qualifica com a “excepcional” i ho atribueix a l’oferta de serveis

L'Automòbil Club supera els 8.600 associats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Automòbil Club d’Andorra (ACA) va créixer a un ritme de més de mil abonats respecte al 2017, concretament va tenir 1.393 socis nous, consolidant-se com l’entitat amb més inscrits a les files arreu del Principat. A final de desembre de l’any 2018, l’ACA comptava amb un total de 8.571 socis. A dia d’avui ja supera els 8.600 abonats, segons va informar l’entitat automobilística ahir a l’assemblea ordinària de l’any 2019, en la qual es va fer balanç de l’any passat i es va fer una previsió i es va aprovar el pressupost de l’actual.

El president del club, Enric Pujal, va afirmar que “venim d’un any excepcional. Anys enrere créixer tant no hauria estat possible. Era impensable”. A més, Pujal va donar a entendre que “la nova oferta de serveis i les noves modalitats de soci pensades per a les famílies han sigut els pilars del nostre creixement social. Aquest augment de socis garanteix el futur del club i ens obliga, alhora, a seguir millorant la nostra oferta de serveis”. I és que l’ACA va tancar l’any 2018 amb beneficis de 123.598 euros i amb un patrimoni net de 670.000 euros.

A més, continua treballant per impulsar projectes per a una mobilitat més segura i sostenible. L’IMACA, l’informe de referència sobre la qüestió a Andorra, enguany serà l’únic portal de dades obertes íntegrament dedicat a la mobilitat d’Andorra. Dels nous serveis que ofereix l’entitat, la proposta més destacada del 2018 és la targeta financera ACA Master, una targeta de crèdit gratuïta i exclusiva per als socis amb avantatges i descomptes vàlids en diversos establiments relacionats amb l’automobilisme del país. Pel que fa al vessant esportiu de l’ACA, formar oficials i comissaris va ser la novetat del 2018.

tracking