precampanya

CC vol una vorera des de la Massana fins a la 'porta' del Comapedrosa

Vol que es pugui accedir a peu fins a l’entrada del parc del Comapedrosa

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Ciutadans Compromesos (CC) proposa crear un camí des de la rotonda dels Dos Valires fins a l’entrada del parc natural del Comapedrosa. Aquesta idea l’afegiran al seu programa electoral per tal de millorar l’accessibilitat de la parròquia. Així ho van transmetre els candidats de Ciutadans Compromesos a les eleccions generals del 7 d’abril, Carles Naudi i Raül Ferré, als cònsols, David Baró i Olga Molné, durant la reunió que va tenir lloc ahir al comú de la Massana.

La idea que va plantejar Naudi va ser la de “realitzar una voravia amb l’objectiu de potenciar la vida sana, l’accessibilitat per als vianants per tal d’anar de punta a punta de la parròquia i la seguretat per poder caminar vora la car­retera”. Al seu torn, Raül Ferré va assegurar que “les obres no serien faraòniques, ja que els trams que passen pels pobles ja estan construïts i només es tractaria d’empalmar voravies.” Tot i que des de la candidatura encara no han dut a terme un pressupost sobre el cost que podria suposar implementar una mesura d’aquesta magnitud, Ferré va assegurar que vetllaran “per les arques de l’Estat”, i ha volgut afegir que “és un treball que s’hauria d'executar des del Govern”.

Finalment, Naudi també va explicar als mitjans que la reunió amb els cònsols es va produir per tal de “confirmar aquelles coses del programa electoral que es publicaran diumenge vinent i per acabar de matisar tots aquells detalls que, com a consellers de la Massana, si acabem sortint electes serviran per millorar la vida de totes aquelles persones que viuen, treballen o que passen per la nostra parròquia”.

CC vol una vorera des de la Massana fins a la 'porta' del Comapedrosa

tracking