x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Problemes als comicis

La Junta Electoral es queda sense cap dels sis batlles

La mala maror per les recusacions, la renúncia d’una batlle per tenir un familiar a les llistes i dimissions per solidaritat deixen l’organisme sense cap del sis membres
“A això ens estan portant les recusacions”. Així de contundent es va mostrar ahir el president del Consell Superior de la Justícia, Enric Casadevall, sobre la problemàtica de la Junta Electoral, en què no queda cap dels sis batlles nomenats. Per diferents motius, els tres titulars i els tres suplents han dimitit o han hagut de dimitir i el Consell Superior haurà de nomenar dilluns sis nous membres. Sense Junta electoral no es poden celebrar eleccions. La mala maror dins de batlles i magistrats és evident, segons diferents fonts jurídiques, perquè estan farts que es dubti de la seva honestedat
  • #11 albert
    (16/03/19 21:05)

    Aquest és el resultat de gent que es pensa que està per sobre del bé i del mal. Si us plau molt magnific fiscal general deixi de ficar el nas a tota arreu. Bravo DA per la seva gran gestió!

    Respondre
  • #10 Jordi
    (16/03/19 20:53)

  • #9 Pere
    (16/03/19 17:20)

    Primer va ser la banca, desprès la política, i ara la justícia. M'agradaria demanar, per la seva carrera de dret...
    No cal dir res més!.

    Respondre
  • #8 Pol
    (16/03/19 16:22)

    És de lloar la integritat i ética personal demostrada pels 6 Batlles. Tenim un problema gros i esperem que trobem solució ràpida pel bé de tots, però tant Fiscalia, el Sr. Rascagneres com advocat privat de RTVA i la Sra Gemma Rial i el Sr Xavi Mujal condonant una entrevista d'un candidat per ordres de qui tots sabem, poden estar contents per que a través d'ells s'ha provocat la tempesta. A veure ara com ho arreglen.

    Respondre
  • #7 Casadevall plega
    (16/03/19 15:18)

    Parleu amb casadevall que el va col.locar DA.

    Respondre
  • #6 kimbagi
    (16/03/19 14:22)

    Si algú dubta de la honorabilitat dels batlles que ho digui explícitament amb noms o que calli. Es molt penós i preocupant que la batlle Rodriguez tingui que dimitir, però estic d'acord amb la dimissió per solidaritat dels altres batlles. S'està menyspreant la feina dels magistrats i això es molt pel perillós. Cal arreglar el tema dels batlles

    Respondre
  • #5 Qui mana aquí?
    (16/03/19 11:55)

    No se que está passant a la Batllia, pero des de fora sembla un orgue de gats. No hi ha una autoritat que possi ordre??? Fa pena I deixa en un perillós entredit l'organisme de la Justícia, quasi res!!!

    Respondre
  • #4 Toni
    (16/03/19 11:29)

    En període electoral hi som a partir de la convocatoria del cap de govern. Ara que la televisió pública vulgui continuar afavorint algun candidat no està bé. S'ha de felicitar la junta electoral pel seu criteri, tot i que ha estat desmuntat pel superior amb sentències a favor de Turquía i Rússia, unes grans democràcies. Ara ja poden designar una junta electoral a les ordres del poder. Tot sigui per guanyar les eleccions.

    Respondre
  • #3 Castellano Comunero
    (16/03/19 09:20)

    Jo no tinc cap familiar que es presenti a les eleccions.

    Respondre
  • #2 Miquel
    (16/03/19 08:54)

    Els batlles han demostrat ser indepedents dels polítics i tenir un gran sentit de la responsabilitat i de l'ètica professional, me'n felicito com a ciutadà. Ara que arregli el problema qui el va provocar, que ja sabem tots qui és. Per altra banda, ha quedat clar l'odi de l'establishment cap al senyor Nomen, amb aquest teatre li estan fent la campanya. Un desproposit més made in DA.

    Respondre
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts