TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Societat

La policia sanciona 95 cotxes amb radars mòbils en onze dies

Detingut un turista per destrossar un cotxe de la policia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'excés de velocitat ha estat la infracció que més ha detectat la policia en la campanya específica de comportaments que s’ha desenvolupat entre el 27 de febrer i el 10 de març amb 95 sancions per superar el límit autoritzat en els controls dels radars mòbils instal·lats en diversos punts del país en aquest període, segons ha informat el cos de seguretat. Els agents han imposat un total de 130 multes per qüestions relacionades amb la seguretat viària. Des de la policia es destaca que la campanya s’ha fet amb l’objectiu de “detectar i sancionar el comportament imprudent de certs conductors que puguin derivar en situacions de risc a causa de la seva imprudència”.

D’altra banda, el ferit greu de l’accident a l’avinguda Santa Coloma de dimarts al vespre continua a l’UCI a l’hospital de Sant Pau de Barcelona ja que pateix un traumatisme toràcic i abdominal greu. Es manté en pronòstic reservat i pendent d’evolució.

tracking