reportatge

Els escolars de tot el país treuen el carnaval al carrer

Les rues interescolars es van celebrar ahir a Andorra la Vella, Escaldes-Engordany, la Massana, Ordino, Sant Julià de Lòria i Canillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Superherois, personatges de Disney i tota mena de disfresses es van donar ahir a les rues interescolars de les parròquies d’Andorra la Vella, Escaldes-Engordany, la Massana, Sant Julià de Lòria i Ordino. Milers de nens i nenes van sortir al carrer per lluir les seves indumentàries davant l’admiració de les famílies i altres vianants que no podien evitar donar un cop d’ull a les acolorides marxes que es van apropiar els carrers.

A la capital, mentre que més de 1.200 alumnes de les diferents escoles de Santa Coloma van desfilar per l'avinguda d'Enclar, 570 estudiants de les escoles franceses de maternal i primera ensenyança d'Andorra la Vella van fer la seva rua a partir de les 10.30 hores. Van sortir del carrer Ciutat de Valls i van passar pel car-rer Príncep Benlloch, l'antic carrer Major, plaça de la Consòrcia, carrer de la Vall, rambla Molines i plaça del Poble. Alhora, 1.200 alumnes de l'escola andorrana, el col·legi Maria Moliner i l'escola Sagrada Família van desfilar pel centre d’Escaldes encapçalats per un grup d'animació que els va guiar fins a la plaça Coprínceps. Per la seva banda, 800 alumnes dels tres centres educatius de la Massana van participar en la rua de la parròquia.

A Sant Julià, una xocolatada, i a Ordino, infants disfressats de quadres d’artistes com Dalí o Da Vinci. Cada parròquia va aportar el seu punt de màgia i color per fer del dia de les rues interescolars un dels més especials de l’any per als nens i les nenes del país.

Els escolars de tot el país treuen el carnaval al carrer

Els escolars de tot el país treuen el carnaval al carrer

tracking