política

Carles Naudi manté la incògnita sobre si serà o no candidat a les territorials

El polític demana que les línies del programa quedin definides abans d’escollir el tiquet

Carles Naudi manté la incògnita sobre si serà o no candidat a les territorials

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Malgrat que hi ha noms que sonen amb força, la composició de la llista territorial de Ciutadans Compromesos (CC) segueix sent una de les grans incògnites de cara a les properes eleccions nacionals del 7 d’abril. Els diferents moviments de les formacions per atreure la plataforma massanenca a la seva òrbita i els posteriors canvis de direcció de les formacions han desembocat en una situació d’incertesa i d’intriga a falta de tres dies per presentar les llistes definitives.

L’exconseller general de la Massana, Carles Naudi, manté el suspens sobre si serà o no candidat de CC a la llista territorial. “Sí que puc dir que de moment no soc candidat”, expressa l’exrepresentant del grup mixt, que assegura que de moment no s’ha proposat per ocupar un dels dos llocs al tiquet massanenc, per al qual també se situa l’actual cònsol menor massanenc, Raül Fer-ré.

Tot i això, Naudi opta per la prudència i per fer un discurs ambivalent, ja que no tanca la porta a ser candidat. De fet, explica que acceptaria el repte en cas que la comissió de CC li proposés ser un dels dos representants, sempre que el programa electoral no sigui “divergent” respecte al que ha estat defensant fins ara. “Si això va en coherència amb el que el conseller general ha fet en els darrers quatre anys al Consell General, [...] parlarem de noms i de persones i el meu en seria un”, va dir Naudi, que en la línia del doble discurs matisa que de moment “no estem aquí”.

“NO SERIA CAP BOGERIA”

Preguntat pels noms que han aparegut amb força a la premsa els últims dies, entre els quals el seu, Naudi diu que “no seria cap bogeria que algunes d’aquestes persones estiguessin en llistes com tampoc seria una bogeria que aquestes persones col·laboressin des d’un punt de vista de la campanya”.

El polític considera, però, que les línies programàtiques de CC han de quedar ben definides abans d’escollir els candidats. Carles Naudi valora que l’acord d’arribar a una llista de “consens” permetrà “afrontar unes eleccions amb garanties de guanyar”. Tot i això, assegura que en cas que pugui arribar a ser candidat, no faria res “incoherent amb el que he fet en els darrers quatre anys”. “Les meves idees les coneix tothom i, per tant, ningú pot esperar sorpreses d’un possible candidat que sempre havia dit una cosa i ara en fa una altra. En cap cas”, conclou Naudi.

El representant, que ha sigut un dels afins a Josep Pintat per buscar suports de cara a un eventual acord amb la terceravia, justifica l’entesa entre les diferents sensibilitats de CC amb un objectiu de rerefons, que és el de “mantenir una victòria a les comunals per seguir portant la gestió del comú”. “A CC, la Massana no es pot perdre de vista”, resumeix.

PINTAT CONFIRMA MONTANÉ I MAJORAL A SANT JULIÀ

El cap de files de la terceravia, Josep Pintat, va sortir ahir al pas dels rumors que apuntaven a una possible substitució de Carine Montaner a la llista territorial de la terceravia a Sant Julià de Lòria per contrarestar el tiquet dels demòcrates, que tenen previst presentar Carles Álvarez i Vicky Grau com a candidats. En una publicació al seu compte de Twitter, el líder del projecte va afirmar que tant Josep Majoral com Montaner “són els candidats de la terceravia-Unió Laurediana”. “Tots junts estarem al servei dels nostres ciutadans en aquestes properes eleccions”, va piular Pintat. Al mateix temps, Carine Montaner i Josep Majoral també van dissipar qualsevol dubte a través de les xarxes socials.

tracking