Neix el Purito Team amb el repte d'entrar a l'alta competició

La formació encapçalada per Joaquim Rodríguez ja s’ha estrenat en una cursa UCI, la Costa Blanca Bike Race

Neix el Purito Team amb el repte d'entrar a l'alta competicióLOOKER MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cap i el cervell de Joaquim Purito Rodríguez sempre estan en moviment. El seu darrer projecte, un equip propi, va ser presentat ahir a la seu d’Andbank. El Purito Team neix amb la voluntat d’entrar a l’alta competició de la bicicleta de muntanya i participar en marxes cicloturistes nacionals i internacionals. “No som només un equip de BTT”, va assenyalar Joaquim Rodríguez. “Volem ser un equip de bicicleta i abraçar totes les especialitats. Aquest és el futur del ciclisme”, hi va afegir.

Oliver Avilés, amic d’infantesa del Purito, és el principal integrant de l’equip i un altre dels esportistes que s’han involucrat en aquesta aventura. “Estic molt il·lusionat per poder formar part de l’equip i d’aquest projecte”, va afirmar. Avilés, de fet, va acompanyar Joaquim Rodríguez a l’estrena del Purito Team a la Costa Blanca Bike Race, una cursa integrada al calendari UCI. L’equip s’ha marcat un calendari amb prop de 20 curses, entre les quals destaquen en bicicleta de muntanya l’Andalusia Bike Race o la Titan Desert. També es vol participar en marxes cicloturistes com la Nove Colli i GF Sportful a Itàlia, la Purito o la Sea Otter Europe.

La voluntat del Purito Team és créixer “pas a pas” i d’una manera raonable, “ampliant el nombre d'integrants i tenir presència en diferents disciplines vinculades al ciclisme”, va sostenir Joaquim Rodríguez.

tracking