x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Protesta femenista

Manifestació pels drets de les dones

Stop Violències ha convocat una mobilització per al 8 de març amb motiu del Dia internacional de la dona treballadora
L’associació feminista Stop Violències ha convocat una manifestació per al 8 de març vinent, amb motiu del Dia internacional de la dona treballadora, que consistirà en una marxa que començarà a la plaça Guillemó a dos quarts de nou de la nit i que acabarà a la plaça de la Rotonda. La presidenta d’Stop Violències, Vanessa M. Cortés, ha convidat altres associacions i també els partits polítics a sumar-s’hi i apunta que estan en espera de rebre la resposta d’Acció Feminista per preparar accions conjuntes amb vista a la protesta: “Imagino que farem la manifestació conjuntament, però ho han de
  • #14 Jordi
    (26/02/19 04:36)

  • #13 separat i feliç
    (19/02/19 18:16)

    Si una dona vol el poder absolut ja sap el que ha de fer: quedar-se embarassada,acusar al male de maltractaments i amb això acosenguirà expulsar al pare del costat de la criatura i amargar-li la vida,advocat d'ofici(gratis),sentència favorable,pis gratis i una bona feina buscada per les amigues d'afers socials.......en fí el que passa ara!!!!

    Respondre
  • #12 Doncs aixó
    (19/02/19 17:06)

    Tot moviment social que s'anuncia en el mass media té un motiu de ser, aquí qui guanya per golejada és el que el finança, el capitalisme amb les seves subvencions que reclamen a les dones a les seves files per afavorir el control demogràfic mundial.

    Respondre
  • #11 Espavilat !
    (19/02/19 16:42)

  • #10 estevet
    (19/02/19 15:18)

    Caram! Certs comentaris masclistes són patètics. I aquests mateixos energúmens es queixaran de l'existència de grups femenistes que són la resultant del masclisme. L'erradicació del femenisme passa per l'erradicació del... masclisme! Au, a espavilar-vos.

    Respondre
  • #9 Whiskas
    (19/02/19 14:07)

    A veure, sigueu comprensius.

    Heu de pensar que cada cop costa més trovar un endoll en xiringuitos subvencionats i se'ls ha de reconeixer la voluntat que posen aquestes noies perquè els hi crein algún observatori de gènere des d'on mostrar la seva superioritat moral i, ja posats, rebre una bona pagueta a càrrec del contribuent, que les llaunes de Whiskas cada cop están més cares.

    Respondre
  • #8 666
    (19/02/19 13:26)

    Aquest és el resultat de l'extremisme ideològic i la intolerància, la incapacitat d'acceptar que el món no és com tu vols que sigui. És tràgic passar per aquest món amargada i enfadada, menyspreant tot el que no t'agrada, de veritat, això no és sufragisme, això causa vergonya aliena.

    Respondre
  • #7 pepe
    (19/02/19 13:16)

    detras de todo este teatro solo esta el q quieren q les subvencionen como en España o Francia,pues va a ser q no amigas de Soros, todas las personas son iguales ante la ley independientemente del sexo q tengan entre las piernas. Negar esa realidad es insultarnos a todas las personas q convivimos pacificamente sin acusar a nadie en falso de ninguna falsedad. Eso si, a ver cuando os veo manifestaros delante de alguna embajada de algun pais q de verdad oprima a las mujeres solo por el hecho de serlo, por ejemplo, Arabia Saudi o Iran, donde se ejecutan a mujeres solo por ser adulteras. Pero de eso, estas, nunca dicen nada. Deben ser amigos de Soros.

    Respondre
  • #6 Andenc
    (19/02/19 13:13)

    Una altra vegada ..ufffff ...k pereza

    Respondre
  • #5 Josep B
    (19/02/19 12:45)

    Un'altra convenció d'istériques vomitant improperits a tort i dret, en contra de tot el qu'es móu. Ja no hos aguanta ni el vostre gós!!

    Respondre
Veure’n més
14
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts