Política

Muxella afirma que Clavera defensa la despenalització de l'avortament

La presidenta de l'Institut de Drets Humans assegura que en les reunions sobre el tema hi havia discrepancies però que l'advocat mai havia estat en contra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta de l'Institut de Drets Humans (Idha), ElisaMuxella, ha assegurat que el vicepresident de l'entitat, Alfons Clavera, sempre "ha estat d'acord amb la despenalització de l'avortament".Muxellaha afirmat que havien parlat sobre el tema moltes vegades i que en totes les reunions dutes a terme des de fa deu anys l'advocat mai s'havia mostrat contrari a la prohibició de l'avortament. La presidenta de l'Idhaha explicat que hi havia discrepàncies entre els membres de l'Institut amb els "quatre" supòsits (tres bàsics i l'econòmic) per creences religioses però que Clavera "no era precisament" qui estava en contra.

Alfons Clavera ha anunciat la intenció d'encapçalar una llista nacional per a les eleccions generals del 7 d'abril on un dels eixos bàsics és el rebuig a la despenalització de l'avortament. En aquest sentit, Muxellatambé ha deixat clar queella no participariaen cap candidatura "feta dea correcuita" i que noéspartidària de fer un equip així perquè presentar-se a unes eleccions requereix "complicitats i coincidències".

Muxella afirma que Clavera defensa la despenalització de l'avortament

tracking